ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Hekimhan Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor!

 

03 Ağustos 2023 17:41
Hekimhan Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor!

 

Göreve geldiği günden bu yana Belediyeye ait araç filosunu yenileyen Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, iş makinesi filosuna yeni bir Greyder ekledi. 

Hekimhan Belediyesinin araç filosu ve iş makinesi filosu her geçen gün büyümeye devam ediyor. Belediyenin öz kaynakları ile alınan Greyder iş makinesi bugün Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ tarafından teslim alındı.

Belediye binası önünde gerçekleştirilen teslim töreninde konuşan Başkan Turan Karadağ, yeni iş makinesi ile ilçeye bağlı köy ve mahallelere hizmetlerin daha hızlı gideceğini söyledi. 

Başkan Karadağ konuşmasında; ”Hekimhan belediyesinde göreve geldiğimiz günden bu yana bütün araç filolarımızı yenilemeye devam ediyoruz. 

Hekimhan halkına en iyi hizmet etmek için bütün araçlarımız yenilenmiş durumda. Buna olmazsa olmazlardan bir tanesi de Greyderdi. greyderimizin Hekimhan halkına, köydeki muhtarlarımıza ve köy yollarımız için çok önemli bir araç olduğunu düşünerek başvurduk. 

Ücretini nakit olarak aldığımız iş makinemiz geldi. Fen İşlerimizden, Başkan Yardımcılarımızdan ve bütün teknik elemanlarımıza gerçekten emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hekimhan’ımız her şeyin en iyine layık. Bu hizmetleri en iyi şekilde vermeye devam ediyoruz. 

En azından bizim kepçelerimizin yapacağı işin büyük bir kısmını bu Greyderimiz yapacak. Yeter ki biz birlikte olalım, her şey Hekimhan için. Hekimhan her şeyin en iyisine layık. Yarından itibaren Greyderimiz köylerimizde kullanıma başlayacak. “ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.