ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Behçet BAKIR Devam Eden Okul İnşaatlarını Yerinde İnceledi."

 

15 Ağustos 2023 12:13
Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Behçet BAKIR Devam Eden Okul İnşaatlarını Yerinde İnceledi."

 

"Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Behçet BAKIR Devam Eden Okul İnşaatlarını Yerinde İnceledi."

 

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Behçet BAKIR, il genelinde devam eden okul inşaatlarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. BAKIR, inşaatı süren okul binalarının ilerlemesini yakından takip ederek öğrencilere daha iyi eğitim imkanları sunmak için yapılan bu çabalardan memnuniyetini dile getirdi. İl Milli Eğitim Müdürü, öğrencilerin daha modern ve donanımlı eğitim alanlarına kavuşması için yürütülen bu projelere desteklerin devam edeceğini vurguladı.

Gerçekleşen inceleme gezisi sırasında Sn. BAKIR, depremin yaralarını sarmak ve çocuklarımızın eğitimini kesintiye uğratmamak adına yoğun bir çaba içerisinde olduklarını, öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için yapılan bu çalışmaların ne denli önemli olduğunu vurguladı.

Sn. BAKIR, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, eğitim alanındaki yatırımların sürekli olarak devam edeceğini ve öğrencilere en iyi eğitim imkanlarının sunulmasının hedeflendiğini belirtti. Aynı zamanda, eğitim camiasının birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam etmesinin önemine değindi.

Sn. BAKIR’ın gezisinde ziyaret ettiği inşaat sahaları sırasıyla: Yeşilyurt Şehit Feyzullah Taşkınsoy Ortaokulu, Fidanlık 24 Derslikli Ortaokul, Fidanlık 32 Derslikli İlkokul, Fidanlık Çok Amaçlı Toplantı Salonu ve Pınarlar Grup Anaokulu.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.