ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Fendoğlu, “Malatya ve ülkemiz için önemli çalışmaların her zaman destekçisi olacağız”

 

20 Ağustos 2023 23:28
Fendoğlu, “Malatya ve ülkemiz için önemli çalışmaların her zaman destekçisi olacağız”

Fendoğlu, “Malatya ve ülkemiz için önemli çalışmaların her zaman destekçisi olacağız”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “Dünya çapında önemli başarılara imza atılan Turgut Özal Tıp Merkezi’ndeki karaciğer nakil operasyonları için elimizden gelen her türlü desteği ve katkı vereceğiz. Değerli bir bilim adamı olan Prof. Dr. Sezai Yılmaz ve tüm ekibini gönülden kutluyoruz ve her zaman yanlarındayız” dedi.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, beraberinde MHP İl başkanı Gökhan Gök, Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül, MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan ve partili yöneticiler yapmış olduğu karaciğer operasyonları ile dünyada önemli başarılara imza atan İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz’ı ziyaret etti.

-“Depremlerde bile bu şehri ve ameliyathanesini terk etmeyen Sezai hoca ve ekibini tebrik ediyoruz”

Prof. Dr. Yılmaz’ı dünyada bir ilk olan 4'lü çapraz karaciğer nakilleri gerçekleştirilmesinden dolayı tebrik eden MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “6 Şubat depremlerinden sonra bile şehri ve ameliyathanesini terk etmeyen Prof. Dr. Sezi Yılmaz ve ekibi burada deprem süresince karaciğer nakilleri yapmaya devam ettiler. Bu büyük bir özveridir, gerçek bir bilim adamlığıdır. Malatya ve ülkemiz için önemli çalışmaların her zaman destekçisi olacağız. Dünya çapında önemli başarılara imza atılan Turgut Özal Tıp Merkezi’ne ve karaciğer nakil operasyonları için elimizden gelen her türlü desteği ve katkı vereceğiz. Değerli bir bilim adamı olan Prof. Dr. Sezai Yılmaz ve tüm ekibini gönülden kutluyoruz ve her zaman yanlarındayız” dedi.

-“Turgut Özal Tıp Merkezi’nin sorunlarının takipçisiyiz”

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, beraberinde MHP İl başkanı Gökhan Gök, Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül, MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, daha sonra Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Doç. Dr. Adil Başkıran’ı ziyaret ederek, merkez ile ilgili bilgi alıp, sorun ve talepleri dinledi. Fendoğlu, “Turgut Özal Tıp Merkezi, sadece Malatya, bölgemiz ve ülkemiz için değil, dünya için önemli bir sağlık merkezidir. Var olan sıkıntıların çözümü için her türlü desteği ve katkıyı vereceğiz, sorunların takipçisi olacağız” ifadelerini kaydetti. 

-Uluslararası Hasta Kabul Özel Servisinde İnceleme Yaptı 

Fendoğlu, Uluslararası Sağlık Turizminde önemli bir yer alacak olan ve bu kapsamda yapımına devam edilen Turgut Özal Tıp Merkezi Uluslararası Hasta Kabul Özel Servisinde Başhekim Doç. Dr. Adil Başkıran ile birlikte incelemelerde bulunarak, bilgiler aldı. Fendoğlu, uluslararası hasta kabul servisini açılmasından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederek, Malatya’ya önemli bir hizmetin alt yapısının oluşturulmaya başlanmasının çok önemli bir gelişme olduğunu kaydetti.

-Karaciğer Nakli Eğitimi İçin Gelen Kırgızistan Ekibi İle Görüştü

Fendoğlu, beraberinde Prof. Dr. Sezai Yılmaz ile birlikte, Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer nakli Enstitüsü’nde eğitim almaya gelen ve ülkelerine geri dönüşlerinde burada Karaciğer Nakli Merkezi açacak olan 17 cerrahtan oluşan Kırgızistan ekibini de ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sorup, sohbet etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.