ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

AK PARTİ’NİN BAŞARISI İÇİN FEDAKÂRCA ÇALIŞAN KADINLAR BATTALGAZİ’DEKİ YATIRIM ALANLARINI GEZDİ

 

21 Ağustos 2023 14:04
AK PARTİ’NİN BAŞARISI İÇİN FEDAKÂRCA ÇALIŞAN KADINLAR BATTALGAZİ’DEKİ YATIRIM ALANLARINI GEZDİ

AK PARTİ’NİN BAŞARISI İÇİN FEDAKÂRCA ÇALIŞAN KADINLAR BATTALGAZİ’DEKİ YATIRIM ALANLARINI GEZDİ

AK Parti Battalgazi İlçe Kadın Kolları Yönetimi ve mahalle başkanları Battalgazi’de hayata geçirilen yatırımları gezdi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, gezi sonrasında İspendere Şifalı İçme Sularında AK Parti’de görev alan kadınlarla bir araya gelerek “Bütün olumsuzluklara rağmen çalışmalarımıza büyük bir özveriyle devam edeceğiz.” dedi. 

AK Parti Battalgazi İlçe Kadın Kollarında yönetimi ve AK Parti mahalle başkanlığı yapan kadınlar ilçede hayata geçirilen bazı yatırım ve hizmetleri Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen gezi turu ile yakından tanıma ve gezme fırsatı buldu. Yatırım ve hizmet turu kapsamında AK Partili kadınlar, Selçuklu Mahallesi’nde hayata geçirilen ve bölgenin kaderini değiştirecek olan, yürüyüş yolları, piknik alanları, macera parkı, seyir terası, şelale, tırmanma duvarı, amfi tiyatro ve çevre düzenlemesiyle göz dolduran Derme Deresi Islah Projesi alanı hakkında bilgiler aldı. 150 bin metrekarelik alanda düzenlemesi yapılan ve Malatyalıları sahille buluşturacak, ilçeyi turizm cennetine dönüştürecek olan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in hizmet belediyeciliği kapsamında hayata geçirdiği Kırkgöz Sahil Parkı Projesi’ni de gezen kadınlar yatırımlara hayran kaldı. 

BAŞKAN GÜDER: “SÖZ VERDİĞİMİZ PROJELERİ KISA SÜRE İÇİNDE TAMAMLAYACAĞIZ”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder gezi sonrasında AK Parti Kadın Kolları üyeleri ve AK Parti Mahalle Başkanlarıyla İspendere Şifalı İçme Sularında bir araya geldi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi olarak ilçe genelinde çok önemli projeler gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Şehit Fevzi’deki kentsel dönüşüm, Çarşıbaşı Rekreasyon alanı, Eski Malatya Meydanı ve Hasırcılarda yaptığımız Kırkgöz Sahil Parkı bunlardan sadece bir kaçı. Barajı sahil olarak kullanmak istiyoruz. Malatya’da yıllarca yapılması gereken ve geç kalmış bir projeydi Sahil Projesi. Yine Hatunsuyu’nda Tekstil Kent kurduk. Hedefimiz, Battalgazimizi gelecek yüzyılına güzel bir şekilde hazırlamak. 2020 depremi, pandemi ve 6 şubat depremine rağmen bir çok çalışmalara imza attık. Daha birçok projemizi de depremler nedeniyle ertelemek zorunda kaldık. Biz bundan sonra da çalışmalarımıza büyük bir özveriyle devam edeceğiz. Yaşanabilecek olumsuzluklara rağmen başlattığımız çalışmaları bitirip yeni projelerin de startını vermek istiyoruz. Söz verdiğimiz projelerimizi bir bir gerçekleştirerek, Battalgazi’yi turizm başkenti yapmayı planlıyoruz.” dedi. 

“BAŞKANIMIZ İLÇENİN GELİŞİMİNE KATKI SUNACAK ÖNEMLİ YATIRIMLAR GERÇEKLEŞTİRMİŞ”

AK Parti Battalgazi Kadın Kolları Başkanı Ebru İnanç da Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in yatırımlarnın önemli olduğunu ifade ederek, “hep birlikte güzel işler yapacağız. Yatırımları gezdik ve başkanımızın yaptığı çalışmalara bir kez daha şahitlik ettik. Güzel bir gezi oldu ve enerji depoladık. Yeni döneme de birlik beraberlik içerisinde gireceğiz. “ dedi. Geziye katılan Emine Nacar, yapılan yatırımları çok beğendiklerini ifade ederek, “Kırkgöz Sahil Parkını gezdik ve gerçekten çok güzel planlar çok güzel yerler yapılmış. Mahalle başkanları olarak, depremi yaşamış biri olarak bu gezi bizi gerçekten motive etti. Şuanda da İspendere içmelerini geziyoruz. Ebru Başkanımıza ve Osman Güder Başkanımıza çok teşekkür ederiz.” Derken, Ebru Kocaman da “Gezdiğimiz yerler çok güzeldi, çok büyük bir emek vardı. Çok beğendik herkesin gitmesi gereken yerler. En çok Kırkgöz Sahil Parkını beğendim. Malatya’nın sahili diyorlar, düğün salonu da yer alacakmış. Baya büyük bir emek harcanmış, geniş alanı vardı. Bence bu kalabalık alanlardansa oralara gidilip kafa dağıtmak daha güzel. Başkanımıza teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı. Meryem Arkın Kavurga isimli AK Parti Mahalle Başkanı ise “Gezimiz çok güzel geçti. Başkanımızın emeklerine sağlık özellikle Kırkgöz Sahil Parkı mükemmel bir yer olmuş. İspendere İçmelerine de ilk defa geldim çok güzel yerler yapmışlar gezilecek çok güzel yerler, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.