ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Vali Ersin Yazıcı, 6 Şubat Depremleri Sonrası Yıkım Yapan Firmalar ile İstişare Toplantısı Yaptı.

 

21 Ağustos 2023 01:01
Vali Ersin Yazıcı, 6 Şubat Depremleri Sonrası Yıkım Yapan Firmalar ile İstişare Toplantısı Yaptı.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler sonucunda; Valiliğimize bağlı YİKOB tarafından yıkım ihalesi alan yüklenici firmalarla gerçekleştirilen toplantıya, 21.08.2023 tarihinde İlimiz Valisi Ersin Yazıcı Başkanlığında Vali Yardımcısı Mehmet Öz, Vali Yardımcısı Burak Yılmaz, Çevre Şehircilik İl Müdürü, İl Afet ve Acil Durum Müdürü ve Yüklenici Firma Müteahhitlerinin katılımı ile yapılan toplantıda aşağıdaki kararlar alınmıştır;

1-Yıkımı gerçekleştiren firmalar tarafından yıkım sahasında hiçbir şekilde enkaz ayrıştırması yapılmayıp, geçici depolama sahalarında ayrıştırma yapılacaktır.

2-Vatandaşlarımızın enkazdan çıkan toz vb unsurlardan etkilenmemesi için yıkım yapılan alanda yeteri kadar sulama aracı bulundurulması ve kesintisiz sulama yapması zorunludur.

3-Yıkım yapılan sahada sözleşmede taahhüt edilen miktarda iş makinası araç ve gerecin bulundurularak yıkım işleminin gecikmeye mahal verilmeden ivedilikle tamamlanması gerekmektedir.

5-Firmaların mevzuat çerçevesinde idarece belirlenen hususlara uymaları kararı alınmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.