ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Yeni Atanan Öğretmenlerimize Eğitim Programı Düzenlendi

 

08 Eylul 2023 17:29
Yeni Atanan Öğretmenlerimize Eğitim Programı Düzenlendi

Yeni Atanan Öğretmenlerimize Eğitim Programı Düzenlendi

 

İlimize atanarak 1 Eylül 2023 tarihinde görevlerine başlayan öğretmenlerimiz için Psikolojik Dayanıklılık ve Motivasyon, Okullarda Psikososyal Destek Hizmetleri, Afet ve Acil Durum Yönetimi eğitimleri verildi.

 Erman Ilıcak Fen Lisesinde düzenlenen eğitim programına, Bakanlığımız Öğretmene Hizmet Daire Başkanımız Sayın Bekir Şirin, İl Müdürümüz Sayın Behçet Bakır, Medeniyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sayın Ayşenur Öğüt, Prof.Dr. Sayın Hikmet Zelyurt katıldı.

Eğitim programının açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Müdürümüz Sayın Behçet Bakır,” 01 Eylül 2023 tarihi itibariyle göreve başlayan öğretmenlerimiz için Bakanlığımızın plan ve talimatları doğrultusunda düzenlenen eğitim programında sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Öğretmenlerimiz kendilerine emanet edilen saf cevherleri işleyerek, sabır, metanet, azim ve sevgiyle yoğurup bir şahesere dönüştürür. Dolayısıyla, donanımlı ve gayretli her öğretmenimiz aynı zamanda müreffeh bir gelecek, güçlü bir Türkiye, aydın bir millet olarak günü geldiğinde tecelli edecek, ülkemizin inkişafına emsalsiz bir katkı sunacaktır. Genç meslektaşlarıma görevlerinde üstün başarılar diliyorum” dedi.

Programın açılış konuşmalarının ardından Bakanlığımız Öğretmene Hizmet Daire Başkanımız Sayın Bekir Şirin tecrübelerini öğretmenlerimizle paylaşarak, meslek hayatıyla ilgili tavsiyelerde bulundu.

Program Medeniyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sayın Ayşenur Öğüt, Prof.Dr. Sayın Hikmet Zelyurt’un sunumları ile devam etti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.