ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Fendoğlu’ndan Malatya İtfaiyesine tebrik ziyareti

 

25 Eylul 2023 16:39
Fendoğlu’ndan Malatya İtfaiyesine tebrik ziyareti

Fendoğlu’ndan Malatya İtfaiyesine tebrik ziyareti

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, İtfaiye Haftası nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesini ziyaret ederek, 6 Şubat depremlerinde enkazlar da yapmış oldukları kurtarma çalışmalarından dolayı bir kez daha tebriklerini iletti.

 

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu ve itfaiye personelinin İtfaiye haftasını tebrik etti.

 

Fendoğlu, “6 Şubat depreminde canla başla, fedakarca gayret gösteren, enkaz altında kalan vatandaşlarımıza umut olan Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığımızın her biri birbirinden değerli İtfaiye personellerimizi ve Daire Başkanımız Mustafa Katipoğlu'nu İtfaiye Haftası nedeniyle tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.