ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

GÜMBET MAHALLESİNDE KAPSAMLI TEMİZLİK 

 

05 Ekim 2023 19:10
GÜMBET MAHALLESİNDE KAPSAMLI TEMİZLİK 

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 3 Ekim Salı günü Gümbet Mahallesinde mıntıka, yıkama, süpürme, çöp ve bahçe atığı toplama çalışması gerçekleştirildi. Sokak, cadde, sahil ve mesire alanları ile yol kenarlarında yapılan temizliğe 27 personel katıldı. 

Osman Nuri Bilgin Caddesi, Dayılar Sokak, Mistir Hadi Sokak, Büyük İskender Caddesi ve Adnan Menderes Caddesi’nde yapılan temizlikte 2 arazöz, 2 süpürge, 1 ahtapot, 1 kamyonet, 1 kepçe, 1 kamyon ve yol güvenliğinin sağlanması için acil müdahale aracı kullanıldı.

Genel temizlik çalışmaları Bodrum’un tüm mahallelerinde belirli bir plan dahilinde devam edecek.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, temizlik ekipleri tarafından çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtirken, “Mahallelerimizde genel temizlik çalışması gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda tüm mahallelerimizde faaliyetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.