ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Nazife Özdemir,  Biz büyük bir Aileyiz!  Ortak Paydamız Sadece Malatya'dır

 

08 Ekim 2023 16:50
Nazife Özdemir,  Biz büyük bir Aileyiz!  Ortak Paydamız Sadece Malatya'dır

Malatya Konfederasyonu ( MAKOM ) ve ( MASTÖB )  Genel Başkanı Nazife Özdemir, Biz büyük bir Aileyiz!  Ortak paydamız sadece Malatya'dır.

12 - 15 Ekim Tarihleri Arasında İstanbul Yenikapı'da Yapılacak olan Geleneksel 6. İstanbul Malatya Günlerinin  başarılı  ve sorunsuz  bir  şekilde  yürütülmesi  için son kez  istişare  toplantısı bugün yapıldı.

Konuyla ilgili  bir açıklama yapan  Malatya Konfederasyonu ( MAKOM ) ve ( MASTÖB )  Genel Başkanı Nazife Özdemir,  ​Bu Sabah tüm Dernek, Federasyon ve Vakıf Başkanlarımız, Basın Mensuplarımız, Sanatçılarımız, Sunucularımız kısacası  tüm dostlarımız  ve  paydaşlarımız  ile  bir araya geldik.

Genel Başkanı Nazife Özdemir,  "Biz Birlikte Malatyayız"Sloganı İle 12-15 Ekim tarihlerinde Yenikapı'da düzenleyeceğimiz Malatya Tanıtım Günleri ile ilgili  bir araya gelerek yaralarımızı nasıl hep birlikte sararız diyerek hep  birlikte  bir  istişare  tolantısı  düzenledik.

Etkinliğimizin  sorunsuz ve  eksiksiz  tamamlanması  için  fikir alışverişinde  bulunduk.  İnşallah  bu  etkinliğimizide  sorunsuz  bir  şekilde  tamamlayarak  Malatya'lılara  yakışır bir  şekilde anlımızın akıyla  çıkarız. Bu  vesile  ile  toplantıya Katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederim.  Biz büyük bir Aileyiz!  Ortak paydamız sadece Malatya'dır.

İnşallah 12-15 Ekim'de düzenleyeceğimiz 6. Geleneksel İstanbul Malatya Günlerine tüm  hemşehrilerimizi ve İstanbulluları bekliyoruz. Yenikapı'da görüşmek üzere!

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.