ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Muhtar'lar Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'a Teşekkür Ettiler.

 

31 Ekim 2023 12:24
Muhtar'lar Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'a Teşekkür Ettiler.

Akçadağ İlçesı Çakıllı Pınar Muhtarı Berkay Pektaş ve Altunlu Mahlesi Özkan Uçar Muhtarlarla yapılan hizmetler ve talepler üzerine istişarelerde bulunuldu. Mahallelerine yapılan asfalt ve yol genişletme çalışmalarından çok memnun olduklarını ifade eden muhtarlara mahalleleri adına Belediye Müdürleri Bahadır Demirci Zeki Özçakmak'a yapılan çalışmayla yazın tozdan, kışın da çamurdan kurtulduklarını belirterek Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'a teşekkür ettiler.

 

Akçadağ Belediyesi Müdürü Zeki Özçakmak'a 

Düşünen, Üreten, Yarışan ” sloganıyla, altyapı, ulaşım, üstyapı, tarım, turizm ve sağlık alanında bir çok proje ve yatırımı hayata geçiren Akçadağ Belediyesi, yaptığı çalışmalarla, ilçemize geleceğe hazırlıyor. İfadelerinden bulundu.

 

Akçadağ Belediyesi Müdürü Bahadır Demirci Mahallenin sorunlarını en iyi bilen, hemşehrilerimizle en yakın temasta olanlar muhtarlarımızdır. Bu nedenle, sorunları ve çözüm önerilerini belirlerken, her zaman muhtarlarımızın görüşlerini aldık, almaya devam edeceğiz.  Muhtarların yönetimi demek, halkın yönetimi demektir“ Söz verdiğimiz hizmetleri gerçekleştirmenin mutluluğunu hemşehrilerimizle birlikte yaşıyoruz”ifadelerinden bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.