ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

MASTÖB'de Deprem' Yönetim Fesh Edildi Kayyum Atandı'

 

03 Kasım 2023 01:43
MASTÖB'de Deprem' Yönetim Fesh Edildi Kayyum Atandı'

MASTÖB'de Deprem' Yönetim Fesh Edildi Kayyum Atandı'

Kısa adı MASTÖB olan Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliğinde Genel Kurulların aslına uygun olmadığı iddiası Elektrik Yüksek Mühendisi Bilgin AKBAL tarafından yargıya taşınmasıyla birlikte Olağanüstü Seçimli Genel Kurula Gidecek.Genel Başkanlığını Nazife Özdemir'in yaptığı Kısa adı MASTÖB olan Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliğinde Genel Kurulların aslına uygun olmadığı iddiası Elektrik Yüksek Mühendisi Bilgin AKBAL tarafından yargıya taşınmasıyla birlikte Olağanüstü Seçimli Genel Kurula Gidecek.

Konuyla ilgili T.C. İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi Çağrı Heyetinin/Kayyım Heyetinin görevlendirilmesine karar verirken kararda MASTÖB’ü Seçimli Olağanüstü Genel Kurula götürmek üzere kendi aralarında yapılan görev bölümü ile Sayın Dr. Ahmet Ercan UÇKAN Başkanlığı, Sayın Recep Sarıgül ve Sayın Hakkı GENÇ’de Başkan Yardımcılıklarını üstlenerek göreve başlamışlardır.

 

Çağrı Heyeti / Kayyım Heyeti tarafından yapılan Basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi.” MASTÖB Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliğinin uzun yıllardır yapmış olduğu Hukuksuz Genel Kurulları Elektrik Yüksek Mühendisi Bilgin AKBAL tarafından yargıya taşınmış. 

 

           T.C. İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi 2018/704 Esas ve 2020/888 Karar no ile MASTÖB’ü Olağanüstü Genel Kurula götürmek üzere Çağrı Heyetinin/Kayyım Heyetinin görevlendirilmesine karar verilmiştir.

 

        Bu çerçevede mahkemece görevden alınan MASTÖB Heyeti 30 Ekim 2023 tarihinde Birlik Merkezinde Çağrı Heyeti/Kayyım Heyeti ile bir araya gelerek Derneğin Teslim/Tesellim İşlemi gerçekleşmiştir.

 

         Çağrı Heyeti/Kayyım Heyeti MASTÖB’ü Seçimli Olağanüstü Genel Kurula götürmek üzere kendi aralarında yapılan görev bölümü ile Sayın Dr. Ahmet Ercan UÇKAN Başkanlığı, Sayın Recep Sarıgül ve Sayın Hakkı GENÇ’de Başkan Yardımcılıklarını üstlenerek göreve başlamışlardır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.