ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Çulha “Çitçilerimizin Yanındayız”

 

06 Aralık 2023 05:19
Çulha “Çitçilerimizin Yanındayız”

 

 

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Adil Çulha, Battalgazi Ziraat Odası Başkanı Bayram Alışık ve Battalgazi Tarım İlçe Müdürü Hasan Basri Hacıoğlu’nu ziyaret ederek Yerel Seçimler öncesinde istişarelerde bulundu.

6 Şubat depremlerinde en fazla etkilenen illerin başında gelen Malatya’da tarım alanlarının da etkilendiğini belirten Çulha “Depremler sonrası oluşan durumlardan dolayı çiftçilerimiz büyük zarar gördüler ancak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hemen harekete geçilerek zarar en aza indirgendi. Su ihtiyacı başta olmak üzere Tarım ve Hayvancılıkta kullanılmak üzere Malatya’da birçok su kuyusu açıldı. Yine çiftçilerimize gerek gübre gerekse mazot ihtiyacı karşılanmak suretiyle hızlı bir şekilde yaralar sarılmaya başlandı. Kayıpların telafisi açısından çalışmalar devam ediyor. AK Parti olarak her zaman çiftçilerimizin yanındayız.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Battalgazi Tarım İlçe Müdürü Hasan Basri Hacıoğlu “Sayın Başkanımızın Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı döneminde yaptığı çalışmaları yakinen takip eden biri olarak kendisine çıktığı yolda başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Battalgazi Ziraat Odası Başkanı Bayram Alışık ise "Adil kardeşim sahadan gelen biri, bölge insanımızı yakından tanıyan ve uzun yıllar Battalgazi ilçemizde esnaf ve sanatkârlar odası Başkanı olarak rüştünü ispatlamış Battalgazi ilçemize ve halkına çok daha faydalı işler yapacağına inanıyorum . Kendisine çıkmış olduğu bu hizmet yarışında başarılar diliyorum " diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.