ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

AK Parti Battalgazi Aday Adayı Adil Çulha

 

03 Aralık 2023 03:39
AK Parti Battalgazi Aday Adayı Adil Çulha

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Adil Çulha, Malatya Ticaret Borsası Başkan Vekili Erhan Almendi ve Meclis Başkanı Erdoğan Ünal’ı ziyaret etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan V. Almendi, “Adil Başkanı Battalgazi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığından tanıyoruz. Çıktığı yolda başarılar diliyoruz” dedi.

 

Meclis Başkanı Ünal ise, “Yerel Seçimler yaklaşırken bizleri ziyaret eden aday adaylarımıza başarılar diliyoruz. Ortak sevdamız Malatya. Malatya için çalışan herkesin sonuna kadar destekçisiyiz” şeklinde konuştu.

 

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Adil Çulha’da “6 Şubat depremlerinde en fazla hasarı alan Malatya’da kayısı ihracatında ki artış hepimizi mutlu etmektedir. Malatya ekonomisin can damarı durumunda ki kayısının iklim değişikliğine uğramaması adına bizlerde çiftçilikten geldiğimiz için önlemler, projeler üretmekteyiz. Malatya için Battalgazi için dualarla yola çıktık. Amacımız hizmet yarışında çıtayı daha yükseklere çıkarmak olacaktır.” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.