ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Başkan Adayı Aydın Öztürk, Pütürge'de Seçim Startını Verdi

 

08 Aralık 2023 19:14
Başkan Adayı Aydın Öztürk, Pütürge'de Seçim Startını Verdi

Başkan Adayı Aydın Öztürk, Pütürge'de Seçim Startını Verdi

Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk, 31 Mart 2024'de Yapılacak Yerel Seçimlerin Startını Büyük Bir Kalabalığın Katılımıyla Verdi.

Bir çok siyasi  parti İl İlçe ve Beldelerde daha  aday adaylarını  belirleyemezken Yeniden Refah Partisi Bir Çok ilde adaylarını belirleyerek  sahaya  inen ve ve seçim kampanyası yürüten ilk parti oldu.

Malatya'nın ve Pütürge'nin sevilen İş ve Siyaset insanı Bölgenin Kanaat önderlerinden olan Aydın Öztürk'ün Yeniden Refah Partisi'nin Pütürge Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ilçede büyük bir  heyecan yaratmasından sonra, Başkan Adayı Aydın Öztürk  neredeyse Türkiye  geneli ilk seçim kampanyasına start veren başkan adayı oldu.

Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk, İlçeye merkezine büyük bir araç konvoyu ve  kalabalık bir  gurupla girerek seçim  startının ilk adımını attı.  Aydın Öztürk İlçe merkezinde  vatandaşlar ve esnaflarla bir araya  gelerek sohbet edip hayır  dualarını alarak  tebrikleri kabul etti.

Pütürge  merkezde ilk seçim  çalışmasına  başlayan Aydın Öztürk, Bugün Doğduğum , Doyduğum ve  hayatımı halen sürdürdüğüm Baba topraklarında  Ya Allah Bismillah diyerek hemşehrilerimin hayır  duaları ile Seçim çalışmalarının startını verdik. Pütürge'miz coğrafik  yapısından ve ekonomik  olanakların kısıntılı olması nedeni  ile çok  büyük  göç vermiştir. İlçe  halkı başta  İstanbul  olmak üzere hayatlarını daha  iyi idame etmek için iş , aş eğitim ve sağlık imkanlarından daha  iyi  faydalana bilmek  için  doğdukları topraklardan doydukları topraklara göç etmek zorunda kalmışlardır.  24 Ocak 2020 Elazığ Sivrice Merkezli depremde büyük zarar gören Pütürge'miz deprem sonrasında  büyük  göç vermiştir. Bu  yüzden artık bu  göçleri engelleye bilmemiz  için hep birlikte Devletimizin ve Milletimizin desteği ile Allah Nasip ederde halkımız bizleri 5  yıllığın görevlendir ise  yapacağımız  projeler ile en azından  Pütürge'linin ilçede  kalmasını sağlayıp hemşehrilerimizin göç etmesini durduracağız.  Kısacası bizler kapısı  kapalı bir  belediye başkanı  değil Pütürge'liye  yakışır bir  şekilde hem odamızın  kapısını hemde gönül  kapımızı açık  tutup  hiç bir  hemşehrimizi ayırt etmeden baş tacı yapıp  onların  istek ve önerilerini emir  bilip halkımızın hizmetkarı olacağız.    Pütürge'li  hemşehrilerim  kardeşleri  olan  beni Aydın Öztürk'ü çok  iyi tanırlar  bizim  sözümüz sözdür. Dediğim gibi  başta başkan odasının kapısı olmak üzere Belediyenin hiç bir kapısı kendi yeri  olan esas  bu  makamların sahipleri Pütürge'liye  kapalı olmayacaktır.

Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk, Bugün burada  ilk  seçim  çalışmamızın  başlangıcını yaptık. İnşallah  bugünden sonra Seçimin son  saatlerine  kadar  yine  burada İlçe merkezinde tüm  mahalle ve köylerinde adım adım  milletimiz ile bir araya  gelip Pütürge'miz  ve Milletimiz için  en  iyisini yapmaya  çalışacağız. Bugün  beni iş  yerlerinde evlerinde ve  gönüllerinde  kabul  eden  bağırlarına basan  ve  çıktığımız bu yolda  bizlere dualarını eksik etmeyip başarılar dileyen  her bir  Pütürge'li  hemşehrilerime  teşekkür ediyorum.

Aydın Öztürk, Bu ziyaret  vesilesi  ile  şimdiden 2024 Yerel Seçimlerinin başta Pütürge'miz olmak üzere ülkemize  hayırlar  getirmesini diliyorum  dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.