ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Cumhuriyet Halk Partisi Akçadağ İlçe Belediye Başkan Aday Adaylarla Tanıtım Toplantısı.

 

09 Aralık 2023 03:52
Cumhuriyet Halk Partisi Akçadağ İlçe Belediye Başkan Aday Adaylarla Tanıtım Toplantısı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) yerel seçimler için aday adaylık başvuru süresi 5 Aralık Salı günü sona erdi. Kurnaz Bu seçim, genel seçimlerden ve 2023 seçimlerinden sonra Türkiye Yüzyılı seçimlerini tamamlayacak önemli bir seçim.  

 

Akçadağ Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Necmettin Kurnaz Bizler Makam Sevdalısı Değiliz. Halka Hizmet Etmenin Şerefi Bize Yeter”Yunus Emre’nin “Biz gelmedik kavga için, bizim işimiz sevgi için. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik.” 

 

 Cumhuriyet Halk Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan yaptığı açıklamada seçimdeki toplam aday adayı sayısından daha fazladır. Biliyoruz ki, bu seçimde bu kadar katılan aday adayından sadece 1 tanesi listeye girecek ama diğer aday adayı arkadaşlarımızda bu seçime listeye girenler kadar çok çalışmalıdır. 

 

Tüm aday adaylarımızı Akçadağ ’da ağırlamanın mutluluğu içerisindeyim. İnşallah  başta Akçadağ olmak üzere Türkiye'de yine milletimizin teveccühüyle yerel seçimlerde de iyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz. Aday tanıtım toplantısında bu süreçte aday adaylığı açıklayan tüm Aday adaylarımıza  da göstermiş oldukları ilgiden ötürü teşekkür edilerek küskünlük olmayacağı, aksine birlik beraberliğin olacağına vurgu yapıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.