ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Gökçe İmam Hatip Ortaokulu Okul Müdürü Hakan  Topçu'dan Kermes

 

11 Aralık 2023 15:51
Gökçe İmam Hatip Ortaokulu Okul Müdürü Hakan  Topçu'dan Kermes

Gökçe İmam Hatip Ortaokulu Okul Müdürü Hakan  Topçu Filistin deki ihtiyaçlarının karşılanması ve okulda kaynaşmanın sağlanması adına kermes düzenleme kararı alarak Kermeste, birçok ürün eğitim yararına satışa sunulaçak  Kermese katılim  veliler, öğrenciler, okul yönetimi ve öğretmenler, davetliler ürünlerden satın aldıklarında Filistin'deki masum çocuklarımıza destek olmamızı sağlayak.


 

Topçu Öncelikle kermesi düzenleme amacımız çocuklarımızın bilinçli, yardımsever, paylaşmayı ve dayanışmayı  birlikte yapabilme yetisine ulaşabilmesi için duyarlı bireyler olarak yetiştirebilmeyi esas almaktadır.


 

Bunun dışında kermesten elde edilecek gelirin tamamı

Filistindeki Eğitim ve öğretime başladığı günden bu güne kadar gerek akademik olarak gerekse kişisel gelişimlerinin şekillendiği bu süreçte yanlarında olan tüm öğretmenlerimize okul aile birliği yönetim kurulu başkanı olarak  şimdiden teşekkür ediyorum.

 

Filistindeki masum çocuklar ve siviller için düzenleyeceğimiz kermes etkinliğimize sizi de davet  ediyorum.Kiminin ayağındaki çorap kiminin boğazındaki ekmek olabilmek için yardım etmek isteyen her vatandaşımızı kermesimize bekleriz.

Yer :Doğanyol Gökçe İmam  Hatip Ortaokulu 

Zaman :15 Aralık Cuma (09:00-18:00)

Hakan TOPCU

Gökçe İmam Hatip Ortaokulu Müdürü.

Gökçe muhtarı Zülfükar Tuhan

Emeği geçen tüm velilerimize, öğretmenlerimize, okul çalışanlarına, öğrencilerimize ve Doğanyol Gökçe İmam Hatip Ortaokulu Müdürü olarak emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.