ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) 

 

11 Aralık 2023 12:40
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) 

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak, terör devleti İsrail’in Gazze saldırılarına devam etmesinin başta ABD olmak üzere desteklenmesini insanlık suçu olarak değerlendirdi.

"HAMAS terör örgütü değil, kurtuluş ve mücahitler grubudur" şeklinde bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren ASKON Malatya Şube Başkanı Şarlak “Gazze’de zulme uğrayan ve ana vatanlarından çıkartılmak zorunda kalan bu uğurda ölümü göze alarak Filistin’in özgürlüğü için çarpışan ve çocuk katillerinin korkulu rüyası HAMAS’ı ve KASSAM Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde’yi her platformda destekliyor ve yanlarında olduğumuzu her ortamda olduğu gibi yine haykırıyoruz. Bu anlamda Malatya'da gündem olmaya çalışan bazı ırkçı grupların anlamsız davranışlarını görüyoruz. Malatya, yıllardır İslami duruşun ve ümmet bilincinin sancaktarlığını yapmış bir vilayettir. Malatya'dan ırkçılık çıkarmaya çalışanlar ve bunu en hassas noktamız olan Filistin üzerinden yapmaya çalışanların bu gafil davranıştan vazgeçmeleri ve memleket meseleleriyle dertlenmeleri gerekmekte olduğunu dile getiriyoruz. Aksi takdirde Malatya halkı gereken cevabı her platformda verecektir.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.