ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

DEVA Partisi Battalgazi İlçe Teşkilatı MGC'ni Ziyaret Etti

Malatya'da kuruluş çalışmalarını tamamlayan DEVA Partisi Battalgazi İlçe Teşkilatı Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. 

21 Aralık 2020 08:00
DEVA Partisi Battalgazi İlçe Teşkilatı MGC'ni Ziyaret Etti

Malatya'da kuruluş çalışmalarını tamamlayan DEVA Partisi Battalgazi İlçe Teşkilatı Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

DEVA Partisi Battalgazi ilçe Başkanı Göksel Atlı, Kadın Kolları İlçe Başkanı Tuğba Farımaz, İlçe Yöneticisi Şerife Kılıç, Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Çatak ve Battalgazi İlçe Gençlik Çalışmaları Başkanı Yakup Coşkun, Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettiler. DEVA Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Göksel Atlı, yeni kurulan bir teşkilat olarak Malatya'da ki kurumları ziyaret ettiklerini belirterek "Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkan ve yönetimiyle tanışmak için geldik. Sorunları yerinde dinlemek istiyoruz, basınımızında sorunları var onları öğrenmek ve bilgi almak istiyoruz. Malatya basını önemli bir hizmet veriyor" diye konuştu. 

MGC Başkanı Vahap Güner, Cemiyet olarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek "Sizlere ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz. Sorunların çöüm yeri, eleştirsek de kızsak da siyaset kurumudur. Çözüm siyasetten gelecektir. Yazılı, görsel ve internet basınının ayrı ayrı sorunları var. Kapsamlı bir basın kanununa ihtiyaç var. Her şeyden önce de internet haberciliğinin yasal bir statüye kavuşturulması gerekiyor" dedi. 

Basının sorunları hakkında bilgi alan Başkan Atlı, Battalgazi Teşkilatı olarak çalışmalara deevam ettiklerini ve tüm kurumları ziyaret etmek istediklerini söyledi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.