ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Çulha “Haklı Bir Davanın Neferiyiz”

 

15 Aralık 2023 11:17
Çulha “Haklı Bir Davanın Neferiyiz”

Çulha “Haklı Bir Davanın Neferiyiz”

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Adil Çulha, Battalgazi ilçesine bağlı Muhtarları ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç ve muhtarlar ile bir araya gelerek istişarelerde bulunan Adil Çulha “Kurulduğu günden bu güne haklı bir davanın neferi olarak Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde ilk günkü aşkla ilçemizi, şehrimizi, ülkemizi geliştirmeye kendimizi adadık. Daha fazla katkı yapmak adına çıkmış olduğumuz yolda güzel işler yapmak adına talip Battalgazi Belediye Başkanlığı için adaylığımızı koyduk. Bu anlamda önce duanızı sonra desteğinizi istiyorum.” dedi. 

Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç ise A. Adayı Adil Çulha’ya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çıktığı yolda başarılar diledi.

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Adil Çulha ziyaretleri kapsamında Zafer Mahallesi Muhtarı Kemal Bulgurlu, Çöşnük Mahalle Muhtarı Burhan İnanç, Paşaöşkü Mahalle Muhtarı Asiya Şahin, İstiklal Mahalle Muhtarı levent Yener, Hasan Varol Mahalle Muhtarı Özkan Oyan ve Başharık Mahalle Muhtarı Ramazan Taşan'ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu. 

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Adil Çulha, "Muhtarlarımız bizim için çok önemli o yüzden Battalgazi ilçemizdeki tüm muhtarımızı ziyaret ederek destek ve dualarını alacağız" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.