ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

LATİF OKYAY, AK PARTİ YEŞİLYURT İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

 

15 Aralık 2023 08:59
LATİF OKYAY, AK PARTİ YEŞİLYURT İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

 

 

BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OKYAY, AK PARTİ YEŞİLYURT İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ 

 

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Latif Okyay, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı’yı ziyaretinde yaptığı konuşmada kendilerine görev tevdi edilmesi durumunda Malatya’nın yeniden ayağa kaldırılması adına gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi. 

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Battalgazi Belediye Başkanlığı için aday adayı olan İnşaat Mühendisi Latif Okyay, AK Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.  

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, Okyay’a çıktığı yolda başarılar dileyerek, “Aday adaylarımızın zor bir süreçte elini taşın altına koyma temennisi bile bizi çok mutlu ediyor. Her bir aday adayımızın buna niyet göstermesi bile şehir için bir mutluluk. Latif Okyay’a çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. “ dedi. 

Battalgazi Belediyesi Başkan Aday Adayı Latif Okyay ise sıcak bir ortamda kendilerini karşılayan İlçe Başkanı Yaylacı ve yönetimine teşekkür etti. Malatya’nın 6 Şubat tarihinde yaşanan asrın felaketi sonrası yeniden ayağa kaldırılması adına bu yola çıktıklarını belirten Okyay, “Malatya’mızın ve Battalgazi’mizin 6 Şubat öncesine döndürülmesi, daha iyi bir ilçe ve şehir oluşturmak adına bizler aday adayı olduk. Rabbim hem bize hem de diğer adaylardan kim daha çok hizmet edecek ise ona nasip etsin. Bu şehre hizmet etme anlamında aşkıyla bu yola girdik. Bizlere görev verilirse şehrimiz, ilçemiz için tecrübelerimiz ile hızlı bir şekilde şehrin planlanması yeniden inşası için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Yaşadığımız sıkıntıyı fırsata çevirerek yatırımlar ve güzel hizmetler yapmak için bu yola girdik. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin” diye konuştu. 

​​​​

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.