ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Emrullah Akatay Çöşnük Mahallesi Muhtarlı'ğı İçin Aday Olduğunu Açıkladı.

 

21 Aralık 2023 12:05
Emrullah Akatay Çöşnük Mahallesi Muhtarlı'ğı İçin Aday Olduğunu Açıkladı.

2024 yerel seçimleri yaklaşırken muhtar adayları da adaylıklarını açıklamaya başladı. Çöşnük Mahallesinin

Her türlü eksikliğini hisseder, neyin nerede olması gerektiği yönünde fikirler üretir, elinden de bir şeyler geliyorsa yapmaya çalışır, güzelleştirmeye çalışır. Ben de yıllardan beri aynı bilinçle hareket ediyorum. Elimden geldiği kadarıyla mahallemiz için mahalle sakinlerimiz için kurumlar arasında köprü olmaya çalıştım. Mahalle sakinlerimizin yoğun talebi üzerine canı gönülden yaptığım, hiçbir karşılık beklemeden kendime vazife edindiğim bu çalışmaları artık resmi bir ünvanla yapmak istiyorum. 

 

Akatay Bu doğrultuda önümüzdeki dönemde yapılacak olan yerel seçimlerde Çöşnük  Mahallemizin muhtar adayı olduğumu açıklıyorum” sosyal donatıları olan, asayiş ve güvenlik kaygılarının olmadığı, insanların aileleriyle birlikte ikamet etmek için en çok tercih edeceği bir mahalle olma hayalinin olduğunu ifade eden Akatay “Ben ve aza arkadaşlarımız bu yolda gece gündüz mücadele edeceğiz. Unutmayalım inanmak demek, başarmak demektir. Başarmak demek, çalışmak demektir. Çalışan başarır, çalışan kazanır. Çıkmış olduğumuz bu yolda kendimize olan inancımız da, güvenimiz de tamdır. İsimlerin değil mahallemizin adamı olacağım. Onun için ‘Ben değil, biz göreve’ diyorum” ifadelerinden bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.