ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Battalgazi Başkan Aday Adayı Okyay’dan HİZMET-İş’e ziyaret 

 

28 Aralık 2023 16:04
Battalgazi Başkan Aday Adayı Okyay’dan HİZMET-İş’e ziyaret 

 

 

Battalgazi Başkan Aday Adayı Okyay’dan HİZMET-İş’e ziyaret 

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan aday adayı Latif Okyay, sivil toplu kuruluşu ziyaretleri kapsamında Hizmet-İş Sendikası Başkanı Mustafa Sengir’i ziyaret etti. 

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Battalgazi için yola çıktıklarını belirten İnşaat Mühendisi Latif Okyay, bu süreçte sivil toplum kuruluşları ile birebir istişareye önem verdiklerini söyledi. Bu kapsamda bugünde Hizmet-İş Sendikası’nı ziyaret ettiklerini belirten Okyay, “Mustafa başkanımıza ve ekibine bizim bu sıcak karşılamalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizler Malatya’mızın içinde bulunduğu bu sıkıntılı süreçte, inşallah bu görev bizlere tevdi edilirse hep beraber elimizi taşın altına koyarak canla başla çalışacağımızı ifade etmek istiyorum. Tüm paydaşlarımız ile birlikte inşallah başarılı işlere imza atacağız. Biz buna inanıyoruz. Sizlere de bu süreçte bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Sendikamız da yeni bir sürece girdi,  kendilerine de hem hayırlı olsun diyorum hem de başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

Hizmet-İş Malatya Şube Başkanı Mustafa Sengir ise Okyay’a çıktığı bu yolda başarılar dileyerek, “Kıymetli başkan aday adayımız Latif Başkanımızı misafir etmekten mutluluk duyuyoruz. Rabbim hayırlı uğurlu etsin, inşallah başarılarının devamını diliyoruz” diye konuştu. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.