ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Murat Maskar’ın Yaptığı Açıklamada Belediyecilik Kolay Bir İş Değil.

 

03 Ocak 2024 22:48
Murat Maskar’ın Yaptığı Açıklamada Belediyecilik Kolay Bir İş Değil.

Belediyecilik kolay bir iş değil. Bilgi birikimi, donanım gerektiriyor. Bu görev gönlümde hep vardı. Geçmiş dönemlerde çevremde bu göreve talip olmam için beni teşvik eden dostlarım oldu ama açıkçası çok hazır değildim. Ama şu an bilgi birikimim ve donanımımla bu sorumluluğu almaya hazırım. Geçmişten bu yana bu hazırlığı yaptım.” 

100 yılını aşan bir kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Turizm ile ilgili gerekli düzenlemeleri yaparak turist sayısını artırmak ve halkın turizmden yararlanabileceği bir sistemi oluşturmak istiyorum

Eğer başkan olursam halk günü belirleyeceğim. Halkla toplantılar düzenlenecek, vereceğimiz irtibat hatları ve mail adresleri aracılığıyla da talep ve şikayetlerini kolaylıkla iletilebilecekler.

Bir başka önemsediğim şey; Akçadağlıla'rın gruplaşmış bir yapısı var. Ben birleştirmeyi amaçlıyorum” dedi. 

Maskar Ben Akçadağ İlçesi kalıcı hasarları olduğunu ve onarılacak çok şey olduğunu düşünüyorum. Günlerdir sizlerle beraberim. Hassas duygularınıza hakimim, anlaşılmak istediğinizi biliyorum. Dolayısıyla ben bunlar için adayım. Çalışmalarımı da yaptım. Akçadağ'ı onarmak için göreve talibim. Beni sahiplenmenizi bekliyorum. Genel merkezimize de vatandaşlarımıza da kısacası doğup büyüdüğüm Akçadağ İlçemizin tüm Vatandaşlarıma güveniyorum” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.