ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

ŞEHRİN SELAMETİ İÇİN TÜM İMKANLARI SEFERBER EDECEĞİZ

 

28 Ocak 2024 03:32
ŞEHRİN SELAMETİ İÇİN TÜM İMKANLARI SEFERBER EDECEĞİZ

Basın Bülteni- Prof. Dr. İbrahim GEZER

 ŞEHRİN SELAMETİ İÇİN TÜM İMKANLARI SEFERBER EDECEĞİZ

 HERKESİN VE HER KESİMİN BAŞKANI OLACAĞIZ

 Bir yandan ilçeler, diğer yandan STK’lar ve tüm partilerin desteğini talep eden Malatya Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof.Dr İbrahim Gezer Saadet Partisinden de destek istedi.

Çok sıcak karşılanan Gezer, il başkanı ve Saadet il yönetimi tarafından ağırlandı.

Bir süre görüşmelerin ardından kamuoyuna anlamlı mesajlar veren Saadet Partisi Malatya il teşkilatı Prof. Gezer'e yakın ilgi gösterdiler.

Malatya Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof.Dr. İbrahim Gezer, ziyaretini şöyle özetledi:

"Ülkemizin köklü partilerinden Saadet Partisinin il başkanlığını ziyaret ederek şehrimizi yeniden ayağa kaldırma sürecinde birlikte çalışma talebimizi ilettik. Gösterdikleri nezaket ve misafirperverlik için il başkanımız Mustafa Canbay nezdinde bütün Saadetli dostlara çok teşekkür ederiz.

Dönem birlik olma dönemi

Dönem hangi siyasi görüşten olursa olsun bütün hemşerilerimizin bilgi birikim ve tecrübesini bu şehrin harcına karma dönemi

Dönem Malatya dönemidir " dedi.

Saadet Partisi ile görüşmelere sık sık devam edilmesi yönünde temennilerin ardından il başkanı ve yönetimiyle birlikte basına birlik fotoğrafı verildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.