ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Şahnahanlılar ile Buluştu

 

15 Şubat 2024 10:01
AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Şahnahanlılar ile Buluştu

 

Seçim ziyaretleri kapsamında Yeşilyurt ilçesine bağlı Şahnahan Mahallesini ziyaret eden AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, merkez ilçelerle birlikte dayanışma içerisinde şehre güzel hizmetler yapacaklarını söyledi.

31 Mart yerel seçimleri öncesi mahalle gezilerine hız veren AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, beraberinde Yeşilyurt Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit ve İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ile Şahnahan Mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada konuşan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, 31 Mart günü herkesin sandık başına gideceğini ve önümüzdeki 5 yıl ile ilgili önemli bir karar vereceğini belirterek, “Malumunuz 6 Şubat 2023’de büyük bir afet yaşandı. Şehrimizde birçok insan maddi ve manevi zarar gördü. Şahnahan Mahallemizde de birçok yapımız zarar gördü. Bizler AK Parti Belediye Başkan adayları olarak bu şehri hep birlikte yeniden inşa etme adına sizlerin vereceği destek ile gece gündüz demeden hep birlikte çalışacağız. Malatya ve Yeşilyurt’umuzu eskisinden daha güzel ve güvenilir bir yer yapacağımızdan şüpheniz olmasın” diye konuştu.

AK Parti Malatya Büyükşehir Başkan Adayı Sami Er ise Şahnahanlılara göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederek, göreve geldiklerinde büyükşehir ile birlikte merkez ilçeler Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyeleri ile birlikte uyum içerisinde önemli hizmetlere imza atacaklarını söyledi.

Deprem sonrasında yerinde dönüşüm ve güçlendirme projeleri ile ilgili dosyaların hızlandırılması adına göreve gelir gelmez çalışmalar başlatacaklarını ifade eden Er, büyük bir yıkım yaşayan Malatya’da yaraları sarmak adına geçmişten edindikleri bilgi ve birikimlerini bu yönde kullanacaklarını söyledi.

 

Sami Er: “STK’lar bizim için çok önemli”

 

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, mahalle toplantılarının yanı sıra kentteki sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Bu kapsamda son olarak Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve yönetimini de ziyaret eden Er, Malatya’yı Malatyalılarla birlikte yöneteceklerinin altını çizdi.

Göreve gelince Malatya’da bir istişare kültürü oluşturmak istediklerini dile getiren Başkan Adayı Sami Er, “Bizim için sivil toplum kuruşları çok önemli. Geçmişte de Malatya’da çalışmalarımız oldu. İnsanı gerçekten mutlu eden şey doğduğu, büyüdüğü topraklara gelip hizmet etmesidir. Ben bunu İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği döneminde yaşadım. Allah nasip etti Sayın Cumhurbaşkanımızın bu görevi bize tevdi etti, Malatyalılara hizmet etme fırsatımız oldu yeniden” diye konuştu.

Malatya’yı hep birlikte ayağa kaldıracaklarını ifade eden Sami Er, “Malatya’da bir taraftan göçü durdururken diğer taraftan da buradan göç eden kardeşlerimizin geri gelmesi adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Daha sağlam, geçmişinden daha iyi şartlarda, daha iyi bir Malatya inşa edeceğiz. Bunu da sizlerin desteği ile istişare ederek yapacağız” dedi.

Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren ise Sami Er’i geçmişten bu yana çok iyi tanıdıklarını belirterek, “Sami başkanımızı destekliyoruz ve Malatya’mızda deprem sonrası yeniden inşa sürecinde elinden gelen tüm gayreti göstereceğine esnaf camiası olarak inanıyoruz” diye konuştu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.