ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Gazeteci Adil Aktaş Malatya Büyükşehir Belediye Emek Partisi Belediye Başkan Adaylığını Açıkladı.

 

16 Şubat 2024 13:29
Gazeteci Adil Aktaş Malatya Büyükşehir Belediye Emek Partisi  Belediye Başkan Adaylığını Açıkladı.

Malatya Emek Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adil Aktaş Yaptığı Açıklamada Yılarca Malatya'da basın camiasında ve sivil toplum kuruluşlarında görev yaptığını ve ilini sorunlarını, halkın taleplerini iyi bildiğini ve çözümü için mücadele etme için yola çıktığını ifade eden.

Aktaş "Gururla ve şevk ile yıllarca icra ettiğim mesleğimin kuruluşu olan ve aynı zaman mensubu olduğum haber Malatya 44.Com köşe yazısı yaptığımız genel yayın yönetmeni Dilek Kiraz'ı ziyaretlerin'den bulundum.

Kiraz çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum, hayırlı çalışmalarında muvaffakiyetler dilerim. Yıllarca basın mensubu olarak hizmet ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Gazeteci olarak aynı meslekten olduğunuzdan dolayı onur ve gurur duyduk.

Sorunların giderilmesi, eksikliklerin tamamlanması ve hak edilen hizmetin yapılması için sorumluluk almak için bir yola çıktık. Partimizin bizleri aday olarak uygun görmesi durumunda halkımıza derdimizi anlatıp ilimizi istişare ile birlikte hizmet etme talebimizi arz edeceğiz. vatandaşla barışık, insanları küstürmeyen bir belediye anlayışında olduklarını söyledi.

Belediyenin vatandaşın sorunlarını çözmek için var olduğunu aktaran Aktaş, “Belediyeye gelen her vatandaş mutlu ayrılacak. Biz bunun için kadromuzu oluşturduk. Hiç kimseyi üzmeyeceğiz.”  

Haber Malatya 44.Com ailesi olarak dürüstlük ve başarı konusunda kendisini tanıdığını belirterek çıktığı bu yolda başarılar diledi.


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.