CHP Malatya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, belediye başkanı seçildiğinde Malatya’ya yapacağı çalışmaları içeren projelerin tanıtımını yapacak.
Altyapıdan, ulaşıma, deprem konutları ile ilgili çalışmalardan, ekonomi, çözüm bekleyen esnafın sorunlarına, çiftçi ve hayvan üreticilerinin taleplerinden, spor, tarih ve kültürel değerler gibi konular üzerinde projelerini aktaracak olan Veli Ağbaba, Malatya’yı tekrar ayağa kaldırmak için tüm güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.
Depremin ardından ayrılmadan Malatya’nın tüm sorunlarını takip ettiğini belirten Ağbaba, 31 Mart seçimlerine yoğun bir şekilde çalıştıklarını, konteyner kentleri, esnafları sürekli ziyaret ettiklerini , Malatyalıların sorunları dinleyip, çözümleri için girişimlerde bulunduklarını kaydetti. Veli Ağbaba, 29 Şubat Perşembe Günü Saat 11.00’de Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek proje tanıtım toplantısına tüm Malatyalıları davet etti.

Akçadağ Devlet Hastanesi'nde Dikkat Çeken İddialar: Personel Üzerinde Baskı mı Uygulanıyor?
Sadıkoğlu: "Güçlü Marka, Güçlü İhracat Demektir.
Malatya'da Kayısı Şöleni Başlıyor: Festival ve Fuar Kapılarını Açıyor.
Yeşilyurt'ta 15 Temmuz Coşkusu: Al Bayraklar Birlik ve Beraberliğin Simgesi Oldu.







