ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

AK PARTİ BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BAYRAM TAŞKIN SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

 

28 Şubat 2024 17:45
AK PARTİ BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BAYRAM TAŞKIN SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

-AK PARTİ BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BAYRAM TAŞKIN SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

-“İŞ BAŞI YAPTIĞIMIZDA İLK İŞİMİZ DEPREMİN AĞIR İZLERİNİ SİLMEK, ENKAZI AYAĞA KALDIRMAK OLACAKTIR”

 

 

Karabağlar Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, 6 Şubat depremleri sonrasında devletin tüm unsurlarıyla sahada olduğunu belirterek, kısa sürede 80 bin çadır ile 40 bin konteynerin vatandaşların kullanımına sunulduğunu söyledi.

 

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte ilçeye bağlı Karabağlar Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, daha önceki seçimlerde Cumhur İttifakı’nda büyük destek veren bölge halkının bu desteğini 31 Mart seçimlerinde daha da yukarı çekeceklerine inandıklarını belirtti. 

 

6 Şubat depreminin gündemlerinin ilk sırasında olacağına vurgu yapan Başkan Adayı Taşkın, devletin ilk andan itibaren tüm unsurlarıyla deprem bölgesinde bulunduğunu hatırlatarak, birkaç çadırda çorba dağıtarak devleti eleştirenlerin samimi olmadığını ifade etti.

 

Taşkın: “Günübirlik 400 bin Kişiye Yemek Verildi”

 

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, “31 Mart’ın akabinde iş başı yaptığımızda ilk işimiz depremin ağır izlerini silmek enkaza dönen Malatya’mızı hep birlikte ayağa kaldırmak olacaktır. Birileri iki çadır kurarak çorba dağıtıp yapılanları da vatandaşların gözüne gözüne sokmaya çalışarak devlet nerede derken, devlet kısa sürede 80 bin çadır ile 40 bin konteyneri vatandaşların hizmetine sunarak günübirlik ise 400 bin vatandaşımıza aş sağladı. Devletimiz, bugün toplamda 127 bin konteynerde yaşayan vatandaşlarımıza her türlü desteğini de sürdürmektedir” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Adayı Taşkın: “6-7 Ayda 6 Binden Fazla Konut Hak Sahiplerine Teslim Edildi”

 

Taşkın, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin güçlü bir devlet olduğunu belirtip devletin vatandaşlarını müteahhitlerin umuduna da bırakmayacağını kaydederek, “Depremler sonrası kısa sürede 6 binden fazla kalıcı konut tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Yıkılan çarşımız da ise temel atma çalışmaları tamamlanma noktasına getirilmiş durumda üst yapısı ise bir yıl içerisinde tamamlanarak esnafımızın hizmetine sunulacak. Konteynerlerde hizmet veren esnafımızı bir an önce kalıcı işyerleri ile buluşturacağız. Dün olduğu gibi bugün de bölge halkımız acılar üzerinden istismar siyasetine fırsat vermedi bundan sonrada inşallah prim vermeyecektir” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.