ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

İLHAN GEÇİT ŞEHRİMİZİN GELECEĞİNİ EMİN ELLERE TESLİM EDECEĞİNİZE İNANIYORUM”

 

28 Şubat 2024 21:05
İLHAN GEÇİT ŞEHRİMİZİN GELECEĞİNİ EMİN ELLERE TESLİM EDECEĞİNİZE İNANIYORUM”

AK PARTİ YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI PROF. DR. İLHAN GEÇİT, KAYNARCA MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

“ŞEHRİMİZİN GELECEĞİNİ EMİN ELLERE TESLİM EDECEĞİNİZE İNANIYORUM”

 

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, 31 Mart yerel seçimlerinde halkın, şehrin geleceğini emin ellere teslim edeceğine yürekten inandığını vurgulayarak, “Bizler de bugüne kadar mesleklerimizde nasıl davrandıysak belediyecilikte de aynısını yapacağız. Bu şehrin yaralarını sarıp en kısa sürede sizlerle birlikte ayağa kaldıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ve ilçe teşkilatı üyeleriyle birlikte Kaynarca Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

“Malatya’nın 100 yılına imza atacak liderleri seçeceğiz”

Mahalle toplantısında konuşan AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, 1994 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesiyle başlayan kutlu davanın 31 Mart yerel seçimleriyle devam edeceğini söyledi. Kaynarca’nın bu davaya yeniden en büyük desteği vereceğinden emin olduğunu kaydeden Yaylacı “31 Mart yerel seçimlerinde Malatya’nın 100 yılına imza atacak liderleri seçeceğiz. Bunlardan biri de kıymetli hocamız Prof. Dr. İlhan Geçit. Ben kendisini Kaynarca’da çok büyük bir oy ile seçeceğinizden eminim” ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Geçit: Adayları iyi araştırıp öyle karar verin

Seçim çalışmalarında, Yeşilyurt’u yönetmeye talip olan adayların iyi araştırılıp sonra karar verilmesi gerektiğini vurgulayan AK Parti adayı İlhan Geçit, “Her fırsatta vurguladığım gibi, adayları iyice araştırın. Geçmiş yaşantılarında ne yapmışlar, halka ne kadar yakın olmuşlar, yaptıkları işler kimlere nasıl yaramış? 31 Mart’ta şehrimizin geleceğini oylayacağız. Bu bir yerel seçim, genel seçim değil. Şehr-ül Emin seçiyorsunuz dolayısıyla seçerken şehri emin kimseye teslim edip etmeyeceğinizi çok iyi ölçüp tartmalısınız” dedi.

Prof. Dr. İlhan Geçit, bugüne kadar bir hekim olarak meslek hayatında toplum ve insan sağlığı için yürüttüğü çalışmalarda gösterdiği titizliği belediyecilikte de sürdüreceği sözünü verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.