ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

“O il başkanı haddini bilsin, işine baksın”

 

04 Mart 2024 17:50
“O il başkanı haddini bilsin, işine baksın”

şikayetlerini Sayın Cumhurbaşkanımıza göstermiyorlar. Şikayetlerinizi Sayın Cumhurbaşkanımızın duymasını istiyorsanız oylarınızı Yeniden Refah Partisine verin. 31 Mart’ta oylarınızı Yeniden Refah Partisine verdiğinizde yukarıdakiler sizin şikayetinizi okumuş olacaklar. Yeniden Refah Partisi Malatya’da birinci parti olarak çıkacak.”

 

-“Genel başkanımıza laf etmek senin haddine değildir ey il başkanı”

 

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Biliyorsunuz, genel seçimlere Yeniden Refah Partisi olarak Cumhur İttifakı ile katıldık. Cumhur İttifakında kendi amblem ve adaylarımız ile katıldık. Bu seçim ülkenin bekasını ilgilendiren bir seçim olmadığı için kendi adaylarımızla ayrı girmek istedik.  Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanımıza destek olduk diye Genel Başkanımız Fatih Erbakan hakkında çok güzel ithamlarda bulundular. ‘İşte babasının oğlu, işte Erbakan’ın oğlu’ diyerek bize güzel ithamlarda bulundular. Yeniden Refah Partisi olarak yerel seçimlere tek başımıza girme kararı aldık. Şimdi de yerel seçimlere tek başımıza giriyoruz diye Genel Başkanımız Fatih Erbakan hakkında sağda solda dedikodular yapıyorlar. Genel seçimde ittifak yaptığı zaman genel başkanımız iyiydi de, şimdi yerel seçimde ittifak yapmayınca mı kötü oldu? Malatya’da bir partinin il başkanı genel başkanımız hakkında ileri geri konuşuyor. O il başkanını sesleniyorum; genel başkanımıza laf etmek senin haddine değildir ey il başkanı. Sen kendi işine bak. Malatya’da mağdur ettiği insanların yanına gidemeyen, evleri teslim edemeyen, dükkanları teslim edemeyen, konteynerlerde yaşayan insanların yanına gidemeyen bir partinin il başkanı, benim genel başkanım Fatih Erbakan hakkında tek laf edemez.” sözlerini kaydetti.

 

Bilal Yıldırım Akçadağlılardan, Akçadağ Belediye Başkanı ve Adayı Ali Kazgan ile yine Akçadağlı olan Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan için oy desteği istedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.