ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Pütürge 31 Mart Günü 5 Yıllık Baskı ve Zulme Dur Diyecek

 

06 Mart 2024 20:24
Pütürge 31 Mart Günü 5 Yıllık Baskı ve Zulme Dur Diyecek

 

DEVA Partisi Pütürge İlçe Teşkilatı 31 Mart Yerel Seçimlerinde  Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk'ü destekleme kararı aldı.

DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya Başkan Adayı Aydın Öztürk'ün seçim  ofisi ziyaretinde  yaptığı açıklamada  Pütürge'nin zulümle ve baskıyla değil  birlik  beraberlik  ve  kardeşçe  yönetilmesi gerektiğini söyleyerek 31 Mart akşamı , 1 Nisan Sabahı  Pütürge'liler Allah'ın  izni  ile 5  yıldır süren zulüm  ve baskıdan  kurtularak  sandıklarda  gereken  dersi  verecektir dedi.

Başkan İbrahim Yalçınkaya konuşmasının devamında Kıymetli Pütürge hemşehrilerim  31 Mart 2024 seçiminde tarihin duğru tarafında yer alarak Pütürge de sn AYDIN ÖZTÜRK  başkanı destekleme kararı almış bulunmaktayız.

Bu kararı ilçemizin yarınları için bir siyasetçi üstüne düşen sorumluluğu  yeri geldiğinde ilçe menfaatleri kişi menfaatin üstünde görmelidir.

İlçemizin kardeşliğe barışa ihtiyaç olduğu bu dönemde kayıtsız olmamız mümkün değildir

5 yıl boyunca Pütürge belediyesine ayak basmayan binlerce vatandaşlarımızın olduğu ilçemizin üzerindeki bu zulme son vermek için   Aydın Öztürk beyi destekliyoruz  diyerek  tüm  Pütürge'lilerin parti  gözetmeden Aydın Öztürk etrafında  birleşmeli ve Pütürge 5  yıllık kötü  gidişe ve zulme dur demelidir dedi.

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.