ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

İYİ PARTi’Lİ ADAYLAR YERŞİLYURT MAHALLE MUHTARLARI İLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

 

16 Mart 2024 22:46
İYİ PARTi’Lİ ADAYLAR YERŞİLYURT MAHALLE MUHTARLARI İLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Yüksek Mühendis Ali Helvacı ve İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Avukat Emircan Eren Yeşilyurt ilçesine bağlı mahalle muhtarları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız’ında eşik ettiği yemek programında İYİ Parti seçim politikaları görüşüldü.

Yeşilyurt ilçesine bağlı mahalle muhtarları ile birlikte düzenlenen iftar yemeğinde ilk olarak söz alan İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız Malatya’da birlik beraberlik duygusunun kaybolmaya başladığına vurgu yaparak “Malatya bugün siyaset yapılacak bir noktada değil gelin bir masa etrafında toplanalım Malatya’nın sorunları görüşülsün herkes daha sonra kendi siyasetini yapsın” dedi.

 Daha sonra söz alan İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Yüksek Mühendis Alİ Helvacı ise deperem sürecinin iyi yönetilemediğine değinerek “6 şubatta deprem yaşadık depremde gördük her zaman ki kendilerini övenler depremde sınıfta kaldılar” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.