ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Yeniden Refah Partisi Akçadağ Belediye Meclis Üyesi Adayı Yaşar Kiras İftar Programı Düzen'ledi.

 

18 Mart 2024 12:52
Yeniden Refah Partisi Akçadağ Belediye Meclis Üyesi Adayı Yaşar Kiras İftar Programı Düzen'ledi.

Ramazan ayı dolayısıyla Yeniden Refah Partisi Akçadağ Belediye Meclis Üyesi Adayı Yaşar Kiras gerçekleştirilen iftar yemeğineAkçadağ'dan katılım yoğun oldu. 31 Mart yerel seçim çalışmaları hızla sürerken, mübarek Ramazan ayından gelmesi nedeni ile İftar Programı düzenleyen.

Kiras Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan Yeniden Refah Partisi Akçadağ Belediye Başkan Adayı Ali Kazgan ve Yeniden Refah Partisi Akçadağ Belediye Meclis Üyeleri ve Yeniden Refah Partisi il ve ilçe teşkilatları çok sayıda vatandaşların davet üzerine iftar programı gerçekleştirdi.

Kiras  Ramazan 11 ayın sultanı. Ramazan, ayı aç kalma değil bir arınma dönemidir. İnsanların kötülüklerden, hırslarından arınmasıdır. Maneviyat yüklü bir aydır. 

İnşallah barış içinde, huzur içinde geçer. İftar programına bizleri yalnız bırakmayan kıymetli Belediye Başkanlarımıza destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ramazan’ımızın huzurlu geçmesini, sağlıklı geçmesini, her şeyin herkesin gönlüne göre olmasını dileyerek kendilerine hemşehrilerime saygılarımı sunuyorum.”

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden program, katılımcıların bir araya gelerek hem birlikte iftar yapmalarına hem de önemli konularda fikir alışverişinde bulunmalarına olanak sağladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.