ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Vali Ersin Yazıcı “Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası” Kapsamında Fidan Dağıtım Etkinliğine Katıldı

 

22 Mart 2024 14:53
Vali Ersin Yazıcı “Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası” Kapsamında Fidan Dağıtım Etkinliğine Katıldı

Malatya Orman İşletme Müdürü Osman Kayalar ve beraberindeki heyet, Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası münasebetiyle Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonrası, Vali Ersin Yazıcı ve Malatya Orman İşletme Müdürü Osman Kayalar ve beraberindeki heyet, “21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası” etkinlikleri kapsamında Malatya Park Avm önünde düzenlenen fidan dağıtım etkinliğine katıldı.

Etkinlikte konuşan Vali Yazıcı; “Devletimizin orman kaynaklarının korunması ve ağaçlandırma seferberliği noktasındaki çalışmaları, vatandaşlarımızın gönüllü katılımlarıyla sürdürülmektedir. Geleceğe nefes olmak ve farkındalık oluşturmak için bu konuda çaba ve gayret gösteren sivil toplum kuruluşlarını ve halkımızı ve tebrik ediyorum. Daha yeşil bir Malatya’da yaşamak dileğiyle orman teşkilatımızda görev yapan tüm personelin, “Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftasını” kutluyorum.” dedi.

Etkinlik, Vali Ersin Yazıcı’nın fidan dağıtımıyla son buldu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.