ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

18-24 Mart Yaşlılar Haftası Unutulmadı

 

22 Mart 2024 16:05
18-24 Mart Yaşlılar Haftası Unutulmadı

18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle hastane müdürlerimizden Sağlık Hizmetleri Müdürü Akif ÖZKALE, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Muhammet Ali KONYALI, Evde Sağlık Hizmetleri birim sorumlusu Nesrin Ağkaya ALAHAN ve evde sağlık ekibi yaşlılarımızı evinde ziyaret edip çeşitli hediyeler takdim edilmiştir.

Ayrıca hastanemizde 80 yaş üstü vatandaşlarımıza sağlık hizmeti vermek için kurulan Sağlıklı Yaş Alma Birimi'nin tanıtımı için stant kurularak broşür ve afişlerle hasta ve hasta yakınları bilgilendirilmiştir.Kurulan standımızı İl sağlık müdürümüz Erhan BERK, hastanemiz başhekimi Erol KARAASLAN ve Malatya eski milletvekili Öznur Çalık ziyaret edip vatandaşlarla hasbihal edip hatıra fotoğrafı çekilmislerdir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.