ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Belediye Başkan Adayı Hasan Ulutaş Altunlu Mahlesini Ziyaret Etti.

 

23 Mart 2024 09:30
Belediye Başkan Adayı Hasan Ulutaş Altunlu Mahlesini Ziyaret Etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Akçadağ Belediye Başkan adaylığını açıklayan Hasan Ulutaş Ben gelmedim kavga için, benim işim sevgi için, dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik." 5 yıl boyunca Akçadağ İlçesinde meclis üyesi olduk gönüller yaptık, gönüller kazandık, kazanmaya da devam edeceğiz. 

Ak Parti Akçadağ Belediye Başkan Adayı Hasan Ulutaş’ın yaptığı açıklamada. Akçadağ mahallesi Altunlu mahallesini ziyaretlerinden bulunduk.

Bugün yeniden yola revan oluyoruz. Bizi biz yapan ilçemizin güzel memleketimize bir kez daha hizmet etmek için, aziz milletimizden yetki istemek üzere sahalara çıkıyoruz. AK Parti teşkilatları olarak bir seçim bittikten sonra sahaya çıkan ve sahadan asla ayrılmayan, milletin belirlediği gündemden başka iş konuşmayan, algı değil hizmet, algı değil eser üreten, manipilasyonlara ve polemiklere izin vermeden sadece işini yapan bir kadro olarak 5 yıl görev yaptık. 

İnşallah 5 yıl daha bu ilçemjze Türkiye Yüzyılı’na götürecek eserleri hep birlikte inşa edeceğiz. 5 yıl önce milletimize hangi sözü verdiysek o sözü yapmanın gururuyla ve onuruyla bir kez daha sizlerin karşısındayız.” 

Akçadağ İlçesine Bağlı Altunlu Mahlesi Muhtarı Özkan Uçar Ak Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak Akçadağ Belediye Başkanı Adayı Hasan Ulutaş ve yönetimine öncelikle mahallemizi ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Başkanım başarılarınızın devamını dileriz 

Mahallelerimizin köy kimliği özelinde tarım, ziraat ve hayvancılıkla uğraşmalarını hem önemsiyoruz Çiftçilerimizin işlerini kolaylaştırmak, alın teri ve emeklerinin daha bereketli olması için  hem de destek istiyoruz taziye evi temeli atıldı ve  Okullar, mezarlıklar başta olmak üzere kamu binalarının bakım, onarım ve temizlik işlerinden yardımcı olursanız mahallem adına şükranlarımı sunarım.

Muhtar Özkan Uçar  konuşmasının ardından vatandaşlarin çeşitli konularda görüş ve önerileri'ni illeterek biraz da sitem edildi. Ak Parti il ve ilçe teşkilatları bizleri ilk defa ziyaret ettiler. 

Muhtar Uçar ise Ölmeztoprak ve Ulutaşa Altunlu halkımızın tatlı sitemini dikkate alıp bizleri unutmayın. Akçadağ Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ulutaş'a ilçe başkanlarımızla ve tabii ki değerli bütün Akçadağ İlçemizin dayanışma içerisinde Akçadağ'a hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle; 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ülkemize ve Akçadağ ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyor. Bütün Akçadağ Belediye Başkan Adaylarımıza ve sizlere başarılarınızın devamını dileriz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.