ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

İş İnsanı Ramazan Bozkurt Ramazan Bayramı Mesajı.

 

08 Nisan 2024 23:01
İş İnsanı Ramazan Bozkurt Ramazan Bayramı Mesajı.

Akçadağın sevilen simalarından iş İnsanı ve Malatya ve Akçadağ'da uzun süre siyasettin her bir dalında görev yapan Ramazan Bozkurt Ramazan Bayramı Mesajın'da Rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan, Müslümanlara sabrı, nimete şükrü, yanı başımızdaki ihtiyacı olanları fark etmeyi ve paylaşmayı öğreten on bir ayın sultanı bir Ramazan ayını daha geride bırakarak sevgi, kardeşlik, dostluk, mutluluk ve kederi paylaşma, bütün bir toplum olarak kaynaşma günü olan bayrama milletçe, huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın huzur ve sevincini yaşıyoruz.

Bayramı asıl bayram yapanın paylaşma duygusu ile hareket etmekten geçtiği gerçeğini göz önüne alıp yakınlarımızdan başlayarak, akrabalarımızı, komşularımızı, vatanımızı canı pahasına savunan şehitlerimizin değerli ailelerini, yetim, hasta, yaşlı ve yardıma muhtaç insanlarımızı ziyaret etmeli, gönüllerini almalı, ihtiyaçlarını gidermeli ve bu sayede bayramı bayram tadında yaşama erdemine erişmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Aziz Milletimizin, bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Ramazan Bayramının ülkemize, Malatyamıza milletimize, İslam âlemine ve bütün insanlığa huzur, barış, merhamet ve esenlik getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.