ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Bilal Aydın'da Ramazan Bayramı Mesajı.

 

08 Nisan 2024 22:00
Bilal Aydın'da Ramazan Bayramı Mesajı.

Akçadağ Ak Parti Gençlik Kolları Başkan Vekili ve il Gençlik Kollarında birimlerinde görev alan www.habermalatya44.com editörü Bilal Aydın'da Ramazan Bayramı Mesajı. Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı, rahmet ve mağfiret ayı Ramazan'ı güzel anılarla geride bırakıyor ve Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Rabbimizin gönüllerimizi yumuşattığı bayram günleri, aynı zamanda kırgınlıkların giderilmesi, küskünlerin barışması için de önemli bir fırsattır. Kadim geleneğimizde bayramlar, akrabalık ilişkilerinin pekiştirilmesi ve dostlukların perçinlenmesi için hepimize imkanlar sunmaktadır. Bu bayramın da aramızdaki bağları sıkılaştırmasını temenni ediyorum.

 

Bu vesileyle, Malatyamızın ve Akçadağımızın Milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor; bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.