ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Çocuklarımızın geleceğe umutla bakabilmelerini sağlayacak ortamı sunmalıyız”

 

23 Nisan 2024 19:52
Çocuklarımızın geleceğe umutla bakabilmelerini sağlayacak ortamı sunmalıyız”

“Çocuklarımızın geleceğe umutla bakabilmelerini sağlayacak ortamı sunmalıyız”

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir, “MAGİNDER ailesi olarak çocuklarımız için, çocuklarımızın geleceği için, çocuklarımızın yaşayacağı Malatya’nın biran önce ayağa kalkabilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Acı hatıraları hep birlikte sileceğiz” dedi. 

MAGİNDER Kadın Komisyon Başkanı Şahide Baran tarafından Malatya Şaheser Anaokulu ile birlikte çocuklara yönelik olarak bir etkinlik düzenlendi. 

MAGİNDER Başkanı Salih Karademir, “Deprem bölgesinde çocuk olmak çok farklı. Bu çocukların geleceği ve hayalleri depremle birlikte başka bir boyut kazanıyor. Deprem bölgesindeki çocukların daha mutlu olabilmesi için geleceği daha umutlu bakabilmesi için elimizden gelen tüm çalışmayı yapacağız. Malatya’nın sorunsuz ve yaşanabilir bir kent olabilmesi için mutlaka çocuklarımızın geleceğe umutla bakabilmelerini sağlayacak ortamı sunmalıyız.” dedi.

Başkan Karademir, “Asrın felaketini yaşamış olan Malatya’da çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını buruk kutlaması gerçekten çok zor bir şey. Çocuklarımıza depremi unutturmak için her türlü imkanları sunmalı ve deprem psikolojisinden biran önce kurtarmalıyız. Tüm kurumlarımız, tüm STK’larımız bu konuda çalıma yapmalı ve proje geliştirmeli. Bizler MAGİNDER ailesi olarak çocuklarımız için, çocuklarımızın geleceği için, çocuklarımızın yaşayacağı Malatya’nın biran önce ayağa kalkabilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Acı hatıraları hep birlikte sileceğiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.” İfadelerini kaydetti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.