ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

AKÇADAĞDER 2. Olağan kongresinde Murat Maskar Güven Tazeledi.

 

27 Mayıs 2024 07:58
AKÇADAĞDER 2. Olağan kongresinde Murat Maskar Güven  Tazeledi.

Malatya’nın önemli ve Aktif STK’larından Akçadağ Dayaınışma Derneği 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.  Divan Başkanlığını Mehmet Zafer'in yaptığı AKÇADAĞDER 2.Olağan Kongresinde Divan üyeliklerine Remzi Hayta Nevzat İlhan oy birliğiyle seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra gündem maddelerine geçildi.

Üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen Genel Kurul, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra yönetim kurulu adına Faaliyet Raporunu Başkan Murat Maskar okudu. Mali tabloların da Tuğba Farımaz tarafindan üyelerle paylaşıldığı kurulda, denetim ve faaliyet raporları üyeler tarafından oy birligiyle ibra edildi.

AKÇADAĞDER 2. Seçimli Genel Kurul sonunda başkanlığa Murat Maskar oy birligiyle yeniden başkan seçildi.

Genel kurulun ardından üyelere teşekkür konuşması yapan Başkan Maskar yeni başkanı olarak sunmanın büyük bir onur ve mutluluk içinde olduğumu belirterek başlamak istiyorum.

 Öncelikle, bana göstermiş olduğunuz teveccüh ve güven için her birinize derin teşekkürlerimi sunuyorum. Bu önemli görevi üstlenebilmem için bana verdiğiniz destek, gelecekte birlikte gerçekleştireceğimiz projeler için büyük bir motivasyon kaynağı. Görev sürem boyunca, AKÇADAĞDER değerlerini ve derneğimizin misyonunu en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyorum. Bu amaç doğrultusunda, siz değerli üyelerimizin de görüş ve önerilerine her zaman açık olacağımı belirtmek isterim. Birlik ve beraberlik içinde, derneğimizin daha iyi yerlere gelmesi için var gücümüzle çalışacağız. Bu vesileyle, görevi bana devreden AKÇADAĞDER ve yönetim kuruluna da emekleri ve katkıları için teşekkür etmek istiyorum. Onların deneyimleri ve katkıları, bizlere yol gösterici olacak ve yeni projelerimizi şekillendirirken önemli bir kaynak teşkil edecek. Önümüzdeki dönemde, derneğimizi daha aktif, daha etkili ve daha görünür kılmak adına çeşitli projeler ve etkinlikler planlıyoruz. Bu projeler, sadece derneğimizin  aynı zamanda büyük güçlenmesine katkı sağlayacak. Hep birlikte, omuz omuza vererek bu hedeflere ulaşacağımıza inancım tam.  Bana destek olan başta eşime, yönetimde aktif ve pasif olarak görevde bulunan arkadaşlarımın AKÇADAĞDER Genel Sekreterimiz Tuğba Farımaz’a ve yönetim ve üyelerimize hepsine teşekkür ediyorum. Son 2 senede üyelik işlemlerini hızlandırdık, çok sayıda sosyal projde bir arada olduk ve yeni AKÇADAĞDER gönül veren dostlarımızla el ele vererek hazırladık. Yeni yönetimimiz ile birlikte ‘Biz Bir Aileyiz‘ diyerek yola çıktık ve hepimizin ailece Kongre üyesi olması adına çalışmalar yaptık. Genç ve dinamik bir yönetim kurulu oluşturduk. 

Yeni başarılara imza atacağımızave güzel günler göreceğimize yürekten inanıyorum. Görüş ve önerileriniz bizim için çok değerli, lütfen her zaman paylaşmaktan çekinmeyin. Yeniden, bana göstermiş olduğunuz güven için teşekkür eder, birlikte nice başarılara imza atacağımız bir dönem diliyorum. 

Katkılarından ve bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı AKÇADAĞDER GENEL SEKRETERİ TUĞBA FARIMAZ teşekkür edip, birer çiçek takdimi sundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.