ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Büyük Türk Dünyası Federasyonu Malatya Gençlik Kolları Tanıtım Proğramı Düzenlendi

 

27 Mayıs 2024 07:52
Büyük Türk Dünyası Federasyonu Malatya Gençlik Kolları Tanıtım Proğramı Düzenlendi

Malatya il başkanlığı binasında düzenlenen Büyük Türk Dünyası Federasyonu Malatya Gençlik Kolları tanıtım proğramında yoğun katılım sağlandı.

 

“Şanlı Bayrağımız dalgalandırmak asli görevimiz olup ,dünyada son bir Türk kaldıkça mücadelemiz devam edecektir” diyen Malatya Gençlik Kolları Başkanı Emre Ercan, milli ve manevi değerlerimizin önemine değinerek bu yolda asırlardır ödenen bedellerin boşuna olmadığını,asırlardır tüm dünyada Türk’ün hakim olarak kalışının temelinde de bu değerlerin yattığını ifade etti.

 

Gençlik Kolları Başkanı Emre Ercan ,yaptığı konuşmada : “Şanlı Bayrağımız dalgalandırmak asli görevimiz olup ,Dünyada son bir Türk kaldıkça mücadelemiz devam edecektir.Rahmetli Muhsin Başkanımızın misyonuyla hareket eden bir yapı içerisinde olduklarını insanlarımızı nasıl bu vatanımıza milletimize faydalı bir kişiliğe sahip olduğunu anlamak ve anlatmak yol çizgimizdedir “ dedi.

 

Büyük Türk Dünyası Federasyonu Malatya Gençlik Kolları Başkanlığı tanıtım toplantısına Türkiye Uyanış Partisi Genel Başkan yardımcıları,STK Başkanları,Basın mensupları,misafirler ve Teşkilat üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantı Türk Gençliğinin önemine ve değerine vurgu yapılırken,İl Başkanı Sayın Veysel Karademir in konuşmasında ilerisini tedirginlik içinde gören gençlerimizi topluma kazandıracak maddi ve manevi desteği veren bir ülke olmak istediklerini,Hızla genç nüfusunu arttıran Suriye vatandaşlarının bir an önce kontrol altına alınmasını,misafirperverliğini en iyi şekilde yapan Devletimizin artık yeter deyip ülkelerine geri dönüş sağlayacağı zeminleri hayata geçirmesini istedi.Yoksa hızla çoğalan bu genç nesil yarın ülkemizde büyük bir sorun sıkıntı haline geleceğini belirten Başkan Karademir “ Misafirperver bir millet oluşumuz art niyetli kulşlanılmamalı. Bu gün kendi öz evladımızın,anne ve babamızın evine bile misafir olurken bunun zamanını olabildiğince kısa tutmanın efdal olduğunu bilen bir geleneğin mensupları olarak artık misafirlik bitsin istiyoruz. Ülkemiz yarın olası bir savaşa girdiğinde ,bizler cepheye koştuğumuzda burada her geçen gün sayıları çoğalan Suriye başta olmak üzere mültecileri kim kontrol edecek ? 

 

Ülkemizin büyük bir tehlikenin eşiğinde olduğunu artık devlet büyüklerimiz görmeli ve gereğini yapmalıdır “ dedi.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.