ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Yeşilyurt Belediyespor çıkışını devam ettiriyor

Yeşilyurt Belediyespor, kötü zeminden 3 puan çıkarttı 

02 Şubat 2021 10:25
Yeşilyurt Belediyespor çıkışını devam ettiriyor

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 16.haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Hatay ekibi Payasspor’u Emre Gemici’nin golleriyle 2-0 mağlup ederek, altın değerinde bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

 

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Hatay temsilcisi Payasspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

 

Stadın zemini futbol oynamayı zorlaştırırken, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, kötü zemini de yenerek, 89.dakikada Emre Gemici’nin kaydettiği golle müsabakada 1-0 öne geçti. Turuncu yeşilli takım mücadelenin 90+4.dakikasında yine Emre Gemici’nin golüyle skoru 2-0’a getirdi. Uzatma dakikalarında başka gol olmadı ve Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmandan 2-0 galip ayrıldı.

 

Yeşilyurt Belediyespor bu galibiyetle puanını 29 yaparak 3.sıraya yerleşti ve liderle arasındaki puan farkını 7’ye düşürdü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.