3.ULUSAL MALATYA DİŞ HEKİMLİĞİ KONGRESİ DÜZENLENECEK
Malatya Diş Hekimleri Odası ve İnönü Üniversitesi birlikteliğinde İnönü Üniversitesi 3. Ulusal Malatya Diş Hekimliği Kongresi düzenlenecek.
19 ve 20 Ekim 2024 tarihlerinde Malatya İnönü Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek kongrede workshoplar, sözlü poster bildiriler, uygulamalı kurslar ve konferanslar gerçekleştirilecek.
Dental sektöründe uzman birçok ismin de sunum yapacağı kongrede ayrıca diş hekimliği alanındaki yeni teknolojilerin ve ürünlerin sergileneceği çok çeşitli içeriğe sahip sektörel firmaların stantları yer alacak.
2024 Kongre başkanı olan Malatya Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Miraçhan İnanmaz, “Cumhuriyetimizin 2. asrında onun ruhuna uygun kayısı diyarı Malatya’mızda İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Malatya Diş Hekimleri Odamızla birlikte gerçekleştireceğimiz İnönü Üniversitesi 3. Ulusal Malatya Diş Hekimliği Kongresi’ne tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz” dedi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Sağlık kategorisindeki diğer haberler

Çocukların Diş Sağlığı İçin Ebeveynlere Görev Düşüyor.

Egepol Hastaneleri Sağlıkta Geleceğe Yatırım Yapıyor

Prostat Kanserinde Erken Tanı Hayat Kurtarıyor.

VALİ YAVUZ: “SAĞLIKLI TOPLUM, GÜÇLÜ GELECEK DEMEKTİR”

YEŞİLYURT’TA SAĞLIKLI YAŞAM PROJESİ HAYATA GEÇTİ.




