ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Yeni Malatyaspor, Trabzonspor'a Hazırlanıyor

Yeni Malatyaspor, Trabzonspor maçına hazırlanırken, zemini bozulan Malatya Stadı zemininin bakıma yapılarak karşılaşmaya hazır hale getirildi. 

07 Şubat 2021 11:29
Yeni Malatyaspor, Trabzonspor'a Hazırlanıyor

Yeni Malatyaspor, karşılaşma hazırlıklarını Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde Nurettin Soykan tesislerinde sürdürüyor. Yeni Malatyaspor'da Kaleci Ertaç ile Olcay'ın dışında sakat futbolcu bulunmuyor. Karagümrük maçında saha zemini eleştiri konusu olması nedeniyle bakıma alınan Malatya stadının da karşılaşmaya hazır hale getirildiği ve zeminin düzeltildiği bildirildi. 

 

Yeni Malatyaspor-Trabzonspor karşılaşması Pazartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Erkan Özdamar yönetecek. Yardımcılıklarını ise İbrahim Çağlar Uyarcan ve Mustafa Sönmez yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Hakan Ceylan olacak. Karşılaşmada Hakan Sivriservi gözlemci, Mustafa Yılmaz, Kemal Özkoç ve Ercan Okur Temsilci olarak görev yapacak. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.