ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Vefalı ve Nahif Malatyalılar Arapgir’de

Vefalı ve Nahif Malatyalılar Arapgir’de 

29 Haziran 2021 12:40
Vefalı ve Nahif Malatyalılar Arapgir’de

Sosyal Paylaşım ağlarında “Vefalı Malatyalılar ve Nahif Malatyalılar Yurdu” adıyla bilinen ve 8 bin üyesi olan grup, pandeminin olumlu sinyal vermesiyle birlikte Arapgir’e bir gezi programı düzenledi.

Gezi programı dahilinde; Arapgir’in konaklarını, reyhan tarlalarını, camilerini gezen grup Kozluk Çayı üzerinde konaklayan ve Ümit Abinin yeri olarak bilinen konumda gönüllerince eğlendiler.

Gezi ile ilgili grup adına bir açıklama yapan A.Erol Kurhan: “Pandemi nedeniyle uzun süredir, bir piknik dahi yapamamıştık. Gruptaki arkadaşlarımızın da istekleri ile tarihi ve kültürü ile önemli ilçelerimizden biri olan Arapgir’e gezi düzenledik. Tarihi konaklarını gezdik. Asım Külah beyin müzeye çevirdiği muhteşem evine hayran kaldık. Camilerini gezdik. Molla Eyüp Kütüphanesi ve Reyhan Tarlaları muhteşem ötesiydi. Uzun süreden sonra düzenlenen böyle bir gezi katılan tüm arkadaşlarımızı da memnun etti. Arapgir turumuzun finalini Kozluk Çayı’nda yaptık. Sevgili Belediye Başkanımız Haluk Cömertoğlu’da aramıza katıldı. Tahta köprü üzerinde şarkısını söyleyen Ümit abiyi buz gibi suya attı. Başkan Cömertoğlu, Çarşamba günü düzenlenecek kızının nikahına bizleri davet etti. Lakabı diyar Ümit abinin ve grubumuzun üyelerinden Enver Kalaycıoğlu’nun şarkıları ile günümüzü noktaladık. Çok güzel bir gezi oldu. Bu gezilerimizi sürdürmek ve her ay farklı bir ilçeyi tanımak istiyoruz.”dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.