ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Belediye Konservatuarında Yaz Kursları Başladı

Belediye Konservatuarında Yaz Kursları Başladı 

30 Haziran 2021 08:45
Belediye Konservatuarında Yaz Kursları Başladı

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini yürüten Belediye Konservatuarında yaz dönemi kursları başladı.

Pandemiden dolayı uzun süredir kapılarını kursiyerlerine açamayan Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Belediye Konservatuarı 2021 yaz dönemi kursları başladı.

Yeni eğitim dönemi hakkında bilgi veren yetkililer, “Pandemiden dolayı uzun zamandır ayrı kalmak zorunda kaldığımız kursiyerlerimizle çok şükür bir araya geldik. Alanında uzman eğitmenlerimiz tarafından keman, gitar, bağlama, piyano, ney, resim ve tiyatro gibi bölümlerimize yoğun ilgi gösteren kursiyerlerimiz eğitimlerine başladı. 12 yaşından büyük kursiyerlerimizin ücretsiz olarak katılabildiği kurslarımızın sonunda başarılı olan kursiyerlerimize katılım belgesi takdim edeceğiz” diyerek bilgi verdi.

Kursiyerler ise kendilerine böyle bir imkan sunan Adıyaman Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.