ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Kavi Caddesi’nde Asfalt Öncesi Hazırlık Çalışması

Kavi Caddesi’nde Asfalt Öncesi Hazırlık Çalışması 

01 Temmuz 2021 09:14
Kavi Caddesi’nde Asfalt Öncesi Hazırlık Çalışması

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Kavi Caddesi’nde asfalt öncesi hazırlık çalışması başlatıldı.

Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM) ekipleri tarafından Siteler Mahallesi Kavi Caddesi’nde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarının tamamlanması ile kolları sıvayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bozulan yolları yeniden asfaltlamak için çalışmalara başladı.

Kavi Caddesi’nde gerçekleştirilen freze çalışmalarını değerlendiren yetkililer, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanarak asfalt serimine geçileceğini dile getirdi.

Sürdürülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise yetkililere ve ekiplere teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.