Vali Yavuz’dan Aşure Günü’nde Birlik ve Beraberlik Vurgusu.
Muharrem ayının manevi ikliminde idrak ettiğimiz Aşure Günü; paylaşmanın, dayanışmanın, kardeşliğin ve bereketin en güzel sembollerinden biridir.
Farklı tatların aynı kazanda buluşarak eşsiz bir lezzete dönüşmesi gibi, milletimizi oluşturan tüm değerlerin birlik ve beraberlik içerisinde güçlenmesini temsil eden aşure geleneği; asırlardır toplumsal dayanışmamızı, yardımlaşma kültürümüzü ve gönül bağlarımızı canlı tutmaktadır.
Bu müstesna gün vesilesiyle; başta Kerbela’da şehit edilen Hz. Hüseyin Efendimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, onların bizlere emanet ettiği adalet, hakkaniyet ve kardeşlik anlayışını yaşatmanın önemini bir kez daha hatırlıyoruz.
Aşure Günü’nün; ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine sağlık, huzur, bereket ve esenlik getirmesini; birlik ve beraberliğimizin daim olmasına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin ve aziz milletimizin Aşure Günü’nü tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Gündem kategorisindeki diğer haberler

MEVLÜT KANDİLİ’NİN MANEVİ HUZURU GÖNÜLLERİ SARDI.

AKPINAR’DA DÖNÜŞÜM SÜRÜYOR, ESNAF YENİ İŞ YERLERİNE KAVUŞUYOR.

Başkan Er’den Malatya’ya Çevre Alanında Dev Yatırım Müjdesi

AKÇADAĞ DOĞU MAHALLESİ’NDE ARAZİ YANGINI.

Hemşehrilik Ruhu Kilis’te Buluştu: Halil Coşkun Paşa’ya Özel Plaket.




.jpg)


