ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Keskin'den Kahtalı'ya Cevap!

Keskin, “Biz esnafı ve milleti savunacağız, tüyü bitmemiş yetimin hakkını savunacağız, bu milletvekilleri de şirketleri savunacaklarmış” 

23 Şubat 2022 22:41
Keskin'den Kahtalı'ya Cevap!

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya şeker Fabrikası’nda üretilen şekerin esnafa değil de özel bir şirket araçlığı ile piyasaya sürülmesine gösterdiği tepkiye bir milletvekilinin şirketin ortağı olarak açıklama yapması üzerine, “Biz bunları milletin vekilleri olarak gönderdik, ama bunlar ne yazık ki şirket vekiliymiş. Biz esnafı ve milleti savunacağız, tüyü bitmemiş yetimin hakkını savunacağız.” dedi

Keskin yaptığı yazılı açıklamada, “Ben esnaf kuruluşu başkanı olarak elbette esnafımı, elbette yaşadığım şehrimin hak ve hukukunu savunacağım. Malatya Şeker Fabrikasında üretilen şekere benim esnafım 3 el değiştirdikten sonra ulaşabiliyorsa, hiç kimseden çekinmeden buna karşı çıkarım, esnafımın hakkını, hukukunu korumanın mücadelesini veririm. Biz milletin hakkını, hukukunu korumanın mücadelesini verirken, bu milletin vekili olarak siyaset yapanların çıkıp şirketin ortağı olarak açıklama yapmasını kınıyorum. Biz bunları milletin vekilleri olarak gönderdik, ama bunlar ne yazık ki şirket vekiliymiş. Biz esnafı ve milleti savunacağız, tüyü bitmemiş yetimin hakkını savunacağız, bu milletvekilleri de şirketleri savunacaklarmış. Yazıklar olsun. Milleti savunacakları yerde şirketleri savunuyorlar. Bu şirketleri savunan milletvekillerine hodri meydan diyoruz. Gelin hepimiz hesap verelim. Bütün herkesi hesap vermeye davet ediyorum, yarın bu hesabı millete ve devlete vereceksiniz, en büyük hesabı ise Allah’a vereceksiniz. Milletvekili olarak kutsal bir görevi üstlenmişseniz, kendi özel şirketinizin iş ve işlemlerini takip edemezsiniz. Ya milletvekili olacaksınız, ya da gidin ticaretinizi yapın. İkisini aynı anda götürmek ahlaki değildir, vicdanı değildir, hukuki değildir. O şirketin ortağı milletvekili olmasaydı o şirket o işi alabilirmiydi? Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bu kadar zorlu bir süreçte hayatını ortaya koyarak mücadele ederken, siz şirketlerinizin işlerini mi takip ediyorsunuz? Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bütün darbe girişimlerine rağmen ülkeyi büyütmeye çalışırken, sizler Malatya’da şirketlerinizi mi büyütüyorsunuz, ailelerinizin bireylerini mi zenginleştiriyorsunuz? Yakışıyor mu size? “ ifadelerini kaydetti. 

 

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.