ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Kasten Öldürmeye Teşebbüs Olayında 4 Tutuklama

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce ilimizde meydana gelen olaylar ile ilgili yapılan çalışmalarda 

25 Şubat 2022 02:38
Kasten Öldürmeye Teşebbüs Olayında 4 Tutuklama

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce ilimizde meydana gelen olaylar ile ilgili yapılan çalışmalarda; 
Konut Dokunulmazlığını İhlal-İkametten Hırsızlık olayı ile ilgili tespit edilen iki şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.
  İkametten bir kol saati ve 20.000 TL çalınması olayı ile ilgili tespit edilen bir şahıs yakalanarak tahkikata başlanmıştır. 
Kasten Öldürmeye Teşebbüs, 6136 SKM, Genel Güvenliğin Tehlikeye Sokulması olayı ile ilgili 4 şüpheli olayda kullanılan 3 adet silah ve çok sayıda fişek ile yakalanmış sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmışlardır.
İkametin müştemilatından 1 adet kamera kayıt cihazı, 3 adet kamera merceği, 2 adet akü, 1 adet monitör ve 250 kg bakırın çalınmasıyla ilgili tespit edilen şüpheli şahıs yakalanarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.
İki ayrı motosiklet hırsızlığı ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde motosikletler bulunarak müştekilerine teslim edilmiştir.
Darp, Genel Güvenliğin Tehlikeye Sokulması, Uyuşturucu Madde Bulundurmak olayı ile ilgili bir adet tabanca, 7 adet fişek ve 8 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiş tahkikata başlamıştır.
Silahlı Kavga- Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması olayı ile ilgili şüpheli bir şahıs 1 adet ruhsatsız tabanca ile yakalanmış tahkikata başlanmıştır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.